Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
Dodam jeszcze ze za dobrze to on sie po tym zywieniu nie czuje, dosc czesto wymiotuje, ale to moze dla tego ze caly czas mu cos daja do jedzenia. I wszytskie moje prosby grozby nic nie daja. Oni mowia, ze on jest glodny wiec ja tlumacze ze pies moze zjesc 4 razy wiecej niz potrzebuje, a oni ze gdyby nie byl glodny to by nie jadl.Jak grochem o sciane!
i jakies witaminy do tego?? Kurcze normalnie bede ich bila po lapach jak beda mu cos dawali ze stolu Bo to takie niezbyt madre myslenie jest: " a po co ma sie zmarnowac jak mozna psu dac. zobacz jak on sie cieszy". Ok to przestane dawac mu mieszane.
Jest jeszcze Bento Kronen z niższej lini,też niezłe jak na swoją cenę,a tak wogóle to super,ze ktoś miał odwagę napisac prawdę o żywieniu psa,przea rodziców.Moi rodzice maja swojego psa i też cały czas go karmią czym popadnie,a moje psy podziwiają,i mówią zobacz tu sie trafily okazy zdrowia -same sie nie trafily!Pozdrawiam ,głowa do góry,dobrze ,ze podzieliłas się z nami informacjami,trzymamy kciuki
właśnie oglądałam skład Bozity i wygląda ciekawie mnie intersowała ta BOZITA GENUINE 23/13 LAMB & RICE
składy na tej stronie Podgląd strony niedostępny
na razie testować będziemy chickien soupa, bo wersja dla szczeniąt nie ma wieprza i konserwantów
składy na tej stronie Podgląd strony niedostępny
na razie testować będziemy chickien soupa, bo wersja dla szczeniąt nie ma wieprza i konserwantów
No Bozita wyglada interesujaco ale oczywiscie ta lepsza linia- ale cena juz jest mnie interesujaca, jak wszystkich karm skandynawskich.
Ja myslalem swego czasu o Frank's Pro Gold Sensitive...bardzo zachwalana karma w Warszawie przez lek. weterynarii produkowana w Finlandii no ale cena tez powala na kolana.
Ja myslalem swego czasu o Frank's Pro Gold Sensitive...bardzo zachwalana karma w Warszawie przez lek. weterynarii produkowana w Finlandii no ale cena tez powala na kolana.
Witam serdecznie,
Mam 4 mies Amstaffa. Karmiony był "domowym jedzenim+witaminy". Teraz przyszła pora na zmianę. Proszę o podpowiedz jaką suchą karmę można zacząc próbowac podawac psu bez dodatkowych witamin. I może ktoś wie gdzie można kupic inne karmy bo w np.Anna Zoo (Warszawa) gdzie często bywam po zabawki dla psa są tylko Hills, Eukanuba i Royal a jak się zorientowałem to jest dużo więcej marek na rynku.
Dziękuję i pozdrawiam
Mam 4 mies Amstaffa. Karmiony był "domowym jedzenim+witaminy". Teraz przyszła pora na zmianę. Proszę o podpowiedz jaką suchą karmę można zacząc próbowac podawac psu bez dodatkowych witamin. I może ktoś wie gdzie można kupic inne karmy bo w np.Anna Zoo (Warszawa) gdzie często bywam po zabawki dla psa są tylko Hills, Eukanuba i Royal a jak się zorientowałem to jest dużo więcej marek na rynku.
Dziękuję i pozdrawiam
Znajoma jest weterynarzem a do tego pracuje w sklepie zoo... i chwali tę karmę i poleca. Jednakże kiedys od pracowników sklepu, gdy chciałam się dowiedziec co takiego fajnego jest w tej karmie ze ją tak zachwalają ( bo ze dostają za prowizje od sprzedaży to wiadomo) to własciwie nie potrafili nic specjalnego powiedziec, jeden wydukał ze jest na poziomie Nutro Choice, hmmm ja osobiście mam róznorakie doświadczenia z Nutro Choice, jeden pies super ją tolerował, 2 beznadziejnie, także się nie skusiłam...OWCZARZ pisze:No Bozita wyglada interesujaco ale oczywiscie ta lepsza linia- ale cena juz jest mnie interesujaca, jak wszystkich karm skandynawskich.
Co ma w sobie takiego fajnego ta Bozita z tej lepszej linii? Chocby to ze karmy produkowane w skandynawii spelniaja najsurowsze normy odnosnie jakosci produktow składnikow w nich uzytych, zresztą jak i pokazrmy dla ludzi.
Tak, że kupując karmę skandynawską masz zagwarantowaną odpowiednią jakość, produktów, brak konserwantów, brak antybiotyków.
Jeśli chodzi o opinie na temat karm to bardzo mało negatywnych opinii a w zasadzie ogromna ilość pozytywów, spotkałem na temat takich marek jak: Nutro Choice, Eagle Pack, Frank's Pro Gold, Bento Kronen Lamb & Rice.
Choc nie znaczy to ze kazdemu psu beda sluzyly:)
Tak, że kupując karmę skandynawską masz zagwarantowaną odpowiednią jakość, produktów, brak konserwantów, brak antybiotyków.
Jeśli chodzi o opinie na temat karm to bardzo mało negatywnych opinii a w zasadzie ogromna ilość pozytywów, spotkałem na temat takich marek jak: Nutro Choice, Eagle Pack, Frank's Pro Gold, Bento Kronen Lamb & Rice.
Choc nie znaczy to ze kazdemu psu beda sluzyly:)
Wlasciwie to samo się tyczy karmy Franks Pro Gold, ktora jest rowniez produkowana w skandynawii. W szczegolnosci jest ciekawa wersja sensitive i podobno bardzo dobrze reaguja na nia psy które mają alergię pokarmową, niestety z tego co wiem najłatiwje ją dostąc tylko w Warszawie a gdzie indziej są już kłopoty, poza tym cena ponad 200 zł tez nie zacheca do kupna, no chyba ze komus nie zalezy na kosztach.
-
- Informacje
-