Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
morfologia,lipaza i alat. był lekki stan zapalny dostawał antybiotyk,po tygodniu powtórzone wyniki i wszystko w normie. karme trovet wprowadziłam zachęcona pozytywnymi opiniami,mając nadzieję że i jemu bedzie służyć.bywa że psu bulgocze w brzuchu i automatycznie traci apetyt ,dopiero po kilku godzinach przechodzi i wtedy normalnie zjada posiłek.dzienną dawke ma rozdzieloną na 3 porcje.nową karme je dopiero od tygodnia.
-
rozważcie badania na SIBO w takim razie. kupa na robale była badana?
-
Dużo osób kupuje Royal. Mi pan w sklepie powiedział że to dobra karma, ale perfumowana przez co po niej pieskowi inne karmy nie będą smakowały. ja polecam Propac
Ten pan rzeczywiście zna się na karmach , tak jak ślepy na kolorach i interesuje go tyko żeby sobie kasę nabić ! Klientowi naiwniakowi , można wszystko wcisnąć.cairn terierek pisze:Dużo osób kupuje Royal. Mi pan w sklepie powiedział że to dobra karma, ale perfumowana przez co po niej pieskowi inne karmy nie będą smakowały. ja polecam Propac
-
Mi pan w sklepie powiedział, że dla dużego psa kolczatka jest najlepsza.
Pan w sklepie ma sprzedawać towary jakie ma na stanie - najlepiej jak sprzeda dużo najdroższych - bo na tym zarabia i on i sklep. Mu nie zależy na naszych psach a na naszych pienążkiach.
Pan w sklepie ma sprzedawać towary jakie ma na stanie - najlepiej jak sprzeda dużo najdroższych - bo na tym zarabia i on i sklep. Mu nie zależy na naszych psach a na naszych pienążkiach.
nie wiem jak to wygląda obecnie ale pare lat wstecz na royalu sprzedawcy zarabiali najmniej przez ich z góry narzucane ceny. zarówno w sprzedaży worków jak i na wagę więc.
ale zgadzam się z tym że sprzedawca będzie promował jedynie towar który ma na półce (bez znaczenia czy ma rację czy nie)
ale zgadzam się z tym że sprzedawca będzie promował jedynie towar który ma na półce (bez znaczenia czy ma rację czy nie)
Gość pisze:Ten pan rzeczywiście zna się na karmach , tak jak ślepy na kolorach i interesuje go tyko żeby sobie kasę nabić ! Klientowi naiwniakowi , można wszystko wcisnąć.cairn terierek pisze:Dużo osób kupuje Royal. Mi pan w sklepie powiedział że to dobra karma, ale perfumowana przez co po niej pieskowi inne karmy nie będą smakowały. ja polecam Propac
Nie wiem jak u pana\ pani kosztuje Pro pac, ale u mnie jest droższa.
I na przyszłość proszę grzeczniej.
To znaczy Royal jest droższy, a tak w ogóle nie jestem naiwna. A skąd pan wie że Royal nie jest perfumowany? Kto wie może to pan jest naiwny?
Jestem pewny , że są perfumowane perfumami Chanel No.5cairnterierek pisze:To znaczy Royal jest droższy, a tak w ogóle nie jestem naiwna. A skąd pan wie że Royal nie jest perfumowany? Kto wie może to pan jest naiwny?
Witam,
mam pytanie odnośnie karmy, mam 2 psiaki - 8 letniego ratlerka, chorowitka, rok temu przeszedł uszkodzenie nerek i wątroby, w tym roku dały się we znaki zwapnienia w kręgosłupie, psiak po kastracji, drugi - 10 letni pomeranian z alergią na drób. Oba są dość wybredne jeśli chodzi o jedzenie. Do tej pory jadły Royal Canin, ratler Renal, a pomeranian Sensitivity Control, chociaż szczerze przyznam, że niezbyt chętnie. Poczytałam trochę o ZiwiPeak i mam ochotę zamówić suchą z jagnięciną, czytałam trochę o Orijen, ale ciężko znaleźć coś bez kurczaka/indyka, a to wykluczone dla mojego szpica. Jeśli ktoś byłby w stanie coś polecić, będę bardzo wdzięczna
mam pytanie odnośnie karmy, mam 2 psiaki - 8 letniego ratlerka, chorowitka, rok temu przeszedł uszkodzenie nerek i wątroby, w tym roku dały się we znaki zwapnienia w kręgosłupie, psiak po kastracji, drugi - 10 letni pomeranian z alergią na drób. Oba są dość wybredne jeśli chodzi o jedzenie. Do tej pory jadły Royal Canin, ratler Renal, a pomeranian Sensitivity Control, chociaż szczerze przyznam, że niezbyt chętnie. Poczytałam trochę o ZiwiPeak i mam ochotę zamówić suchą z jagnięciną, czytałam trochę o Orijen, ale ciężko znaleźć coś bez kurczaka/indyka, a to wykluczone dla mojego szpica. Jeśli ktoś byłby w stanie coś polecić, będę bardzo wdzięczna
Masz tutaj np. TOTW http://www.krakvet.pl/taste-wild-pacifi ... 12828.html
-
- Informacje
-