Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
-
Purina Dogo Chow ma rzeczywiście różne opinie. Osobiście nie polecałabym tej karmy...ale każdemu psu odpowiada coś innego. I nie prawdą jest że częste zmienianie karmy szkodzi psom. Nasz psiak ma zmienianą karmę co 3-4 worki i jest wszystko ok
Opinie opiniami ,ale skład karmy Purina Dog Chow jest tragiczny:zboża słabej jakości,mikroskopijne ilości mięsa,wszechobecne syntetyczne konserwanty i polepszacze smakowe,barwniki syntetyczne .
Lepiej(bardziej zdrowo)) kupić Brita cenowo to samo a bez chemii
Lepiej(bardziej zdrowo)) kupić Brita cenowo to samo a bez chemii
Koebers to dość dobra karma choć w przypadku moich psów mało wydajna, za to TOTW.....wg. mnie cos z tą karmą nie tak, najpierw afera z salmonellą, różne opinie od najlepszych po te najgorsze a z mojego doświadczenia? zakupiłam duży worek z zapleśniałą karmą w środku choć worek był nie naruszony...
ja był przetestowała obie karmy z tym że najpierw Koebers
Co do puriny dog chow....to się rozwijają bo na workach piszą ze ilość mięsa to 14% a nie 4%
Co do puriny dog chow....to się rozwijają bo na workach piszą ze ilość mięsa to 14% a nie 4%
14% przed produkcją to daje(plus minus) 4% po wyprodukowaniu w suchej masie.
Z TOTW nie mam złych doświadczeń wręcz przeciwnie u psów młodych doskonale się sprawdza,ale tak jak napisałem psy (seniorzy)moich pacjentów będące na TOTW mają non stop nadwagę (różne rasy psów )
Z TOTW nie mam złych doświadczeń wręcz przeciwnie u psów młodych doskonale się sprawdza,ale tak jak napisałem psy (seniorzy)moich pacjentów będące na TOTW mają non stop nadwagę (różne rasy psów )
tak ale 4% suchej masy to i tak więcej niż tego co w karmach marketowych bo tam 4% dotyczy mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego w stanie świeżym co w suchej masie daje 1% ? tak teraz myślę czy osoby które układają skład karmy widziały choć raz na oczy psa czy kota
nie wiem jak wyglądają granulki Koebersa ale może spróbuje wersji płatkowej? (ja akurat taką miałam), karmę zalewasz wodą co oznacza że pies nie ma problemu z gryzieniem
nie wiem jak wyglądają granulki Koebersa ale może spróbuje wersji płatkowej? (ja akurat taką miałam), karmę zalewasz wodą co oznacza że pies nie ma problemu z gryzieniem
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 17:57 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Moim zdaniem Koeber's to bardzo dobra niemiecka karma a jej składniki na pewno nie są modyfikowane genetycznie jak zresztą we wszystkich karmach z Niemiec. Z tego co się orientuję oni chętnie wysyłają bezpłatne próbki i to o różnych smakach,więc proponuję zamówić i zobaczyć czy pieskowi będzie smakowała.89ola pisze:Koebers to dość dobra karma choć w przypadku moich psów mało wydajna, za to TOTW.....wg. mnie cos z tą karmą nie tak, najpierw afera z salmonellą, różne opinie od najlepszych po te najgorsze a z mojego doświadczenia? zakupiłam duży worek z zapleśniałą karmą w środku choć worek był nie naruszony...
-
Suczi najbardziej podchodzi Magnusson