Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
Ja jeżeli chodzi o suche karmy polecam Pedigree Vital. Mam w domu 6 letnią jamniczkę krótkowłosą ,,Myszkę" której kupuje produkty Pedigree i jestem z nich zadowolona. Jeżeli chodzi o karmy suche to mają zarówno dla szczeniaków jak i psów dorosłych które to spełniają normy żywieniowe i dostarczają odpowiedniej ilości kalorii w ciągu dnia.
-
Ja kupuje i polecam karmy firmy Pedigree zarówno dla szczeniaków jak i dla psów dorosłych. Karmy dla dorosłych psów Pedigree Vital które kupuje są w rozsądnej cenie a mój pupil je uwielbia. Ponadto zaspokaja on zapotrzebowanie dzienne na witaminy.
Dokładnie tak jest to ogólna akcja którą widać na forach jedno wielkie "dziadostwo".
Najwyraźniej firma Pedigriee zatrudniła osoby do reklamowania ich karmy.
Za podobne pieniądze można kupić karmę bez syntetycznych konserwantów, barwników i z większą ilością mięsa.
Najwyraźniej firma Pedigriee zatrudniła osoby do reklamowania ich karmy.
Za podobne pieniądze można kupić karmę bez syntetycznych konserwantów, barwników i z większą ilością mięsa.
-
wszyscy piszą o innych sprawdzonych karmach bez syntetycznych konserwantów i barwników no i oczywiście z większą ilością mięsa ale dlaczego nikt nie podaje nazw firm produkujących te karmy i produktów no i oczywiście o cenie tego produktu?
-
pewnie najlepiej udać się do kliniki weterynaryjnej i zapłacić za karmę ponad 150 zł to byłoby najlepsze ale nie każdego stać na taki wydatek.
-
Tutaj wklejam link do strony z karmami Biomil, tymi polecanymi przez weterynarzy, pewnie każdy swoje chwali a ceny z kosmosu!!!! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Trzeba uszanować również czyjąś opinię na dany temat a nie tylko krytykować!
-
Firma Pedigree w ofercie ma np karmę mokrą z wołowiną (kawałki w galarecie) gdzie 41% produktu to mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego w tym 4% samej wołowiny, mojego psa to zadawala.
Anna Zaremba pisze:Firma Pedigree w ofercie ma np karmę mokrą z wołowiną (kawałki w galarecie) gdzie 41% produktu to mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego w tym 4% samej wołowiny, mojego psa to zadawala.
Coś strasznego, aż 4% wołowiny reszta to skóry, jelita, masa wątroby i to co się da uzyskać z wnętrza zwierza.
Kupuję mięso wołowinę II dla psa i dzienna porcja dla 35 kg psa to 0,60 kg wołowiny jak myślisz ile to % tej wołowiny w w wołowinie i nie ma się co obruszać, że niby jesteśmy przeciwni.
Jeżeli jesteś ambasadorem marki to trudno jakoś zarabiać na życie trzeba, a jeżeli nie i twierdzisz nadal jako właściciel psa któremu to coś podajesz to raczej doczytaj trochę na temat karmienia psów.
-
Anna Zaremba pisze:Tutaj wklejam link do strony z karmami Biomil, tymi polecanymi przez weterynarzy, pewnie każdy swoje chwali a ceny z kosmosu!!!! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Widzę że ktoś usunął link do strony z cenami który wkleiłam dla zainteresowanych, co za wysokie ceny za karmę 15 kg trzeba zapłacić ponad 230 zł firmy Biomil oczywiście które są tak polecane przez kliniki weterynaryjne
Sucha karma Purina Pro Plan idealnie wpasowała się w jadłospis na widok karmy odrazu się cieszy. Karma zawiera wysokiej jakości kawałki kurczaka utrzymuje błyszczącą sierść, wspomaga stawy.Skład karmy został opracowany przez ekspertów żywieniowych i weterynarzy: "nowoczesna formuła bazująca na najbardziej aktualnej wiedzy dotyczącej żywienia zwierząt". My z Łatkiem polecamy karme w 100 % !!!
witam! bardzo proszę o opinie o karmie FITMIN Maxi Puppy. czy ma ktoś z nią jakieś doświadczenia?
-
- Informacje
-