Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
Dzięki Wam naprawdę mi pomogliście, wydaje mi się, że teraz spróbuje Diamonda, potem zobaczymy. Też właśnie mnie zaiteresował Chicken Soap i pewnie jego spróbuje później. No niestety wybór odpowiedniej karmy to metoda prób i błędów, więc też przez to muszę przejśc...Ale moj psiak nie jest wybredny hehe. Ku Acanie tez napewno się zwrócę;)
Na allegro najtańsze kosztuje 110 zł, ja wiem, że to mało, bo jest on bardzo wydajny, jednak i tak miałam przez ostatnie dni duży nałok wydatków, wet wcisnął nam ten Caniviton + zdjęcie RTG z narkozą i pomimo moich najszczerszych chęci to kupię dopiero kiedy skończy się ten specyfik...wkońcu zawsze ważne jest, żeby coś podawać chociażby profilaktycznie.
To nie jest tak,że Caniviton forte jest be i koniec.Natomiast w momencie gdy masz do wyboru Arthroflex i Caniviton forte odp jest prosta.Caniviton wypada dośc biednie na tle Arthroflexu,jeśli chodzi o skład.
Nie dało sie zrobić RTG bez narkozy Po co psu narkoza do RTG łAP?
Nie dało sie zrobić RTG bez narkozy Po co psu narkoza do RTG łAP?
No u nas nikt nie zna się an tyle, żeby dyskutować z wetem, ale moim zdaniem bez narkozy byłoby duużo ciężej i nieprzyjemniej dla psa, on i tak bardzo "cierpi" jak tylko sie wchodzi do weterynarza, mimo, że wszyscy go tam tulą, bawią ale on i tak wyczuwa sprawę;p
Tak..... nie wiem gdzie i czy to prawda ale kiedyś słyszałem że każda narkoza w życiu zwierzaka skraca mu życie o ileś tam czasu....
Napewno nie jest to obojętne na organizm i trzeba stosować tylko w przypadkach niezbędnych.
Napewno nie jest to obojętne na organizm i trzeba stosować tylko w przypadkach niezbędnych.
I pies był całkowicie uśpiony? Strasznie długo tak wogole jak na RTG...
Mój TŻ robi rtg bioder tylko w głupim jasiu, ale znamy lekarzy którzy usypiają całkowicie, zwłaszcza duże i bardzo temperamentne psy, najważniejsze jest dobrze zwiotczyć psa, bo najmniejsze napięcie mięśni w trakcie prześwietlania, może spowodować przemieszczenie się bioder i wynik nie wyjdzie właściwie. I jeden pies już na glupim jasiu oleje wszystko i "wiotczeje" a inny mimo niemocy będzie dalej kombinował... Aczkolwiek najwięksi specjaliści jak np Dr Siembieda daje też tylko głupiego...
Mój TŻ robi rtg bioder tylko w głupim jasiu, ale znamy lekarzy którzy usypiają całkowicie, zwłaszcza duże i bardzo temperamentne psy, najważniejsze jest dobrze zwiotczyć psa, bo najmniejsze napięcie mięśni w trakcie prześwietlania, może spowodować przemieszczenie się bioder i wynik nie wyjdzie właściwie. I jeden pies już na glupim jasiu oleje wszystko i "wiotczeje" a inny mimo niemocy będzie dalej kombinował... Aczkolwiek najwięksi specjaliści jak np Dr Siembieda daje też tylko głupiego...
-
- Informacje
-