supherb arth-3 plex
- kamila lakusiowa
Czy macie jakies doświatczenia?
- kamila lakusiowa
Ja dostałam to od wetki. Podaję narazie kilka dni i nic się nie dzieje.
Słowo weterynarz(bez urazy) nie robi na mnie żadnego wrażenia. (poza kilkoma wyjątkami)
To żołądek Twojego psa,a nie psa Pani weterynarz,a co tam za kilka tygodni znowu będziesz jej klientką(z psem) tym razem kłopoty z żołądkiem-wszystko w normie koło się toczy.
Jeśli chciała juz koniecznie podać wersję dla ludzi mogła polecić Arthroblock Forte,jest znacznie bezpieczniejszy (delikatniejszy forma kapsułki)dla psiego żołądka.
To żołądek Twojego psa,a nie psa Pani weterynarz,a co tam za kilka tygodni znowu będziesz jej klientką(z psem) tym razem kłopoty z żołądkiem-wszystko w normie koło się toczy.
Jeśli chciała juz koniecznie podać wersję dla ludzi mogła polecić Arthroblock Forte,jest znacznie bezpieczniejszy (delikatniejszy forma kapsułki)dla psiego żołądka.
oj Robercie dodajesz pikanteri sprawie czy widziałeś chodroityne szkodliwą ? i to jeszcze dla żołądka. Można zjeść paczkę i nic się nie stanie czy ona się nazywa artro coś tam czy artro coś tam nie ma znaczenia działa podobnie . Może Pani doktor miała dobre doświadczenia z tym preparatem.
Panie Jarku nie zrozumiał Pan przesłania wpisu, ja nie napisałem,że składniki są szkodliwe lub niebezpieczne chodzi o formę preparatu(wersje dla ludzi) tzn kapsułki są bezpieczniejsze(delikatniejsze)dla przewodu pokarmowego.
a no tak Panie Robercie to prawda, choć psu to obojetne a psychicznie bardziej tolerowalne dla właściciela
-
- Informacje
-