Symply
Niestety, promocja w Kakadu skończyła się, obecnie 2 kg worek kosztuje 49,99. A niestety, bo karma Symply się sprawdza i teraz muszę zapłacić więcej. Skarmiłam 4 kg, dla małego psiaka to ponad miesiąc karmienia i moje wrażenia są równie pozytywne jak na początku. Karma nie powoduje żadnych niepokojących objawów, pies się nie drapie, ładnie wypróżnia, ma dużo energii, waga stoi w miejscu, nie łzawią oczy, zjadana jest dość chętnie, więc super. Kupuję kolejne 2kg.
Co do różnicy w wyglądzie opakowań - nie dostałam odpowiedzi.
Co do różnicy w wyglądzie opakowań - nie dostałam odpowiedzi.
Aniu dla Róziaka o niej myślę, wygląda naprawdę OK, spełnia wszystkie moje wymagania co do karmy dla niej no i jeszcze pozytywna, dość obszerna recenzja murakami zachęca do spróbowania. Na razie jestem wierna Trovetowi RRD, ale całe życie nie może jeść jednej karmy, więc na pewno Symply wkrótce dołączę do Rózi menu.
Myślę jeszcze o Koebersie jagnięcina ryż w najbliższej przyszłości
Próbowałaś Gizmo dać którą z tych Koebersowskich namaczanych? Ja daję Karolowi suche krokiety i smakuje mu bardzo, poza tym objętościowo dawkowanie wychodzi mało, bo jest ciężka - to plus dla niejadków.
Myślę jeszcze o Koebersie jagnięcina ryż w najbliższej przyszłości
Próbowałaś Gizmo dać którą z tych Koebersowskich namaczanych? Ja daję Karolowi suche krokiety i smakuje mu bardzo, poza tym objętościowo dawkowanie wychodzi mało, bo jest ciężka - to plus dla niejadków.
Asiu, Gizmo jadł Koebersowgo Astora. Jakiegoś specjalnego szału nie było. W Symply oprócz składu podoba mi się jej dostępność (Kakadu mam w centrum) i cena. Koebers jest mi trochę za drogi dlatego szukam kogoś kto ma psa z rodowodem, żeby załapać się na klubówkę. Jutro będę wiedziała czy mi się uda.
Jeśli chodzi te moczone karmy, to boję się kamienia nazębnego. Ale z drugiej strony, jeśli Giz gryzie żwacze i kości wołowe i smaczki Maceda to chyba powinno być dobrze.
Jeśli chodzi te moczone karmy, to boję się kamienia nazębnego. Ale z drugiej strony, jeśli Giz gryzie żwacze i kości wołowe i smaczki Maceda to chyba powinno być dobrze.
Moje 3 yorki zawsze jadły tylko Royal'a. Jakis czas temu zauważyłem w Kakadu karmę Symply i postanowiłem zaryzykować (cena bardzo atrakcyjna za 6kg zapłaciłem 89 zł). Powiem Wam, że nawet ten mój niejadek, który wszystko musi przeżuć 10 razy i zastanawia się czy zjeść to karmę Symply "połyka" i patrzy na dziewczyny czy jeszcze im coś zostało w misce bo chętnie by im wyjadł . Przyswajalność jest bardzo dobra, robią małe kupki, a podobno po tym można poznać jakość karmy-tak mi powiedział weterynarz.
Wszystkim niezdecydowanym polecam karmę Symply
Wszystkim niezdecydowanym polecam karmę Symply
Od prawie dwóchmiesięcy mój Gizmo jest na Symply z jagnięciną. Moje spostrzeżenia: qpale 2 razy dziennie - bardzo małe (mimo dużej ilości błonnika bo 5%), żadnych uczuleń, sierść bielusieńka bez zażółceń, sierść błyszcząca, miękka, miła w dotyku. Znika cała micha więc chyba smakuje. Następną chciałabym kupić z indykiem, żeby smak się nie znudził
i my jesteśmy zadowoleni z Symply
pies ma 2,5 roku ale karmie go wersja dla szczeniakow wszystkich ras bo ma procentowo najwiecej miesa ze wszystkich wersji - 30% suszonego indyka
sierść lśni, kupy małe i zwarte aby tak dalej
dziś kurier wiezie drugi worek
pies ma 2,5 roku ale karmie go wersja dla szczeniakow wszystkich ras bo ma procentowo najwiecej miesa ze wszystkich wersji - 30% suszonego indyka
sierść lśni, kupy małe i zwarte aby tak dalej
dziś kurier wiezie drugi worek
Ostatnio moja nowa psica miała nietolerancje pokarmowe, dawałam jej belcando i było w porządku, jednak worek kosztuje mnie ponad 200zł. Teraz musiałam uciśnić pasa bo doszły nieoczekiwane wydatki na psy, tu alergie, zapalenie trzeciej powieki, powstające rany na ciele, drugi pies ma wypadnięty dysk, więc wydałam kolosalne pieniądze...
Kupiłam Simply bez kurczaka, psiakom bardzo smakuje ta karma, nie tyją po niej, nawet moja alergiczka sobie ją przyswoiła bez problemu i nic złego się nie dzieje kupy są ok, psiaki energiczne. Worek 12kg kupiłam za 135zł wXXXXX
Kupiłam Simply bez kurczaka, psiakom bardzo smakuje ta karma, nie tyją po niej, nawet moja alergiczka sobie ją przyswoiła bez problemu i nic złego się nie dzieje kupy są ok, psiaki energiczne. Worek 12kg kupiłam za 135zł wXXXXX
-
Miałam taką samą sytuacje z moją psiną, ale nie wiedziałam o tańszym zamienniku.
Jesteśmy na początku trzeciego wora Symply. Najpierw był z jagnięciną, potem z indykiem, teraz znowu jagnięcina. Dodatkowo młody dostaje Gold Omega 3. Smakowitość bardzo dobra, sierść miękka bielusieńka. Qpale 2 dziennie, zwięźle i na temat. Bąków brak. Giz zaokrąglił się fajnie
-
Można dostać zawrotu głowy z ilością karm na polskim rynku i ciągle wchodzą nowe. Ja uważam że ta karma jest dobra,którą ze smakiem zjada nasz piesek a nie ta, która tak cenowo jak i składem wydaje się nam że jest dobra. Witaminy i kwasy Omega i tak musimy podawać zwierzakowi osobno.
Ze smakiem pies zje nawet (a w szczególności Pedigrie dodatek czekolady przynajmniej w wersji z Polski z Kożuszek Parcel )a czy to dobra karma -NIE!!!
Dlatego nie ta jest dobra(pojęcie względne) którą zjada tylko ta która jest zdrowa
Dlatego nie ta jest dobra(pojęcie względne) którą zjada tylko ta która jest zdrowa
-
Robercie ja raczej myślałam o dobrych i wartościowych karmach, a nie tych z marketów. Wierz mi że dopasować pieskowi karmę nawet z tych super premium jest bardzo trudno,w/g składu i ceny wydaje się że staramy się zwierzakowi dać najwartościowszą karmę, a w rzeczywistości okazuje się że piesek powącha i odchodzi od miski nie ruszając ani granulki. Ja to przeżyłam jak już pisałam,moja kieszeń bardzo ucierpiała no i w końcu trafiłam na MM,której cena jest bardzo przystępna ma dobry skład no i co najważniejsze sunia dosłownie ją pochłania. Dlatego pisałam że najlepsza karma to ta która zwierzakowi smakuje.
-
- Informacje
-