Taste of The Wilde
Chyba skusze sie na tą karmę:)
Bardziej obślizgłe, ale są też lekkie, więc cięzko porównać do innych tłustych karm... Np jak suka jadła Dermatosis, to ta też była lekka i tłusta - ale miała większe granule ( jak Acana large breed salomon and potatoes) , to ta TOTW jest chyba "tłuściejsza"
SUka zajda jej naprawdę mało, a energi ma masakrycznie dużo, już z nią nie wyrabiam Rano frisbe, potem spacer i sprinty za piłką, i nie ma dosć jak jej zrobię trening wp to jest zmęczona, ale po 1,5 godziny od nowa by mogła ....
SUka zajda jej naprawdę mało, a energi ma masakrycznie dużo, już z nią nie wyrabiam Rano frisbe, potem spacer i sprinty za piłką, i nie ma dosć jak jej zrobię trening wp to jest zmęczona, ale po 1,5 godziny od nowa by mogła ....
gośkaaa a jaka ty dajesz z kaczka, bizonem czy ryba? Mnie kusi ta z bizonem..ale tak mi zal jak sobie pomyślę o takim bizonku..
Nie az tak, bo za nimi nie przepadam;) A bizon to taki troszkę mądrzejszy..
Ja mam słabość do wszystkich kopytnych:) Lepiej nie wiedzieć co sie je:P
Kupiłem swojemu huszczakowi tą karmę z kaczkami na próbę i powiem szczerze że coś za bardzo mu ona nie podchodzi ale jeszcze poczekam może musi się przyzwyczaić. Wcześniej był na ORIJEN i ona mu pasuje chyba najlepiej a innych nie chce jeść wcale, chyba że jest PEDIGREE albo CHAPPI tylko problem bo to sam syf.
Mam 5 cio miesięcznego berneńczyka,obecnie jest na karmie Royal canin maxi junior 2 x dziennie i 1xjedzonko gotowane[łapki kurze,chrząstki i warzywa oraz ryż jako wypełniacz] do gotowanego dodaję 4mg Artroflex
natomiast do suchego wieczorem łyżkę oleju lnianego a rano do suchego na przemian,twaróg,jabłka,banany.Czy Waszym zdaniem karmię psiaka prawidłowo czy też może macie jakieś uwagi do takiego sposobu karmienia.
natomiast do suchego wieczorem łyżkę oleju lnianego a rano do suchego na przemian,twaróg,jabłka,banany.Czy Waszym zdaniem karmię psiaka prawidłowo czy też może macie jakieś uwagi do takiego sposobu karmienia.
Uważam, że wygląda to całkiem nieźle, jeżeli pies dobrze toleruje taki sposób żywienia to w porządku. Jedno ale= po co te banany??
I ja bym jednak w tym gotowanym posiłku postawiła na mięsko, nie same chrząstki... oczywiście chrząstki też mu dawaj, to duzy pies rośnie, ale mięsko musi mieć również...
I ja bym jednak w tym gotowanym posiłku postawiła na mięsko, nie same chrząstki... oczywiście chrząstki też mu dawaj, to duzy pies rośnie, ale mięsko musi mieć również...
-
- Informacje
-