Robert A. pisze:Od 24 września na forum i nie wiesz co to NGBB?
Oczywiście żartuję
NGBB to Nutra Gold Breeders Bag
TOTW
My od około 3 tygodni na mieszance troveta vpd z TOTW pacific i chyba całkiem nieźle
Niedługo będzie sam TOTW.
Według mnie dawkowanie mocno zaniżone - przynajmniej ja muszę dać dużoooo więcej.
I niestety minimalny zapach ryby - raczej taka wędzonka.
Niedługo będzie sam TOTW.
Według mnie dawkowanie mocno zaniżone - przynajmniej ja muszę dać dużoooo więcej.
I niestety minimalny zapach ryby - raczej taka wędzonka.
PEWNIE AMERYKI NIE ODKRYJĘ ALE TOTW SIERRA MOUNTAIN Z JAGNIĘCINĄ JEST JUŻ OD KILKU DNI DOSTĘPNA NA PEWNO W 3 SKLEPACH INTERNETOWYCH. SAMA SZUKAŁAM Z CIEKAWOŚCI. JAKBY COŚ TO MOGĘ PODAĆ NAMIARY
Nie ma problemu. Panie Robercie jeśli byłby Pan tak uprzejmy doradzić mi w problemie w wątku "najlepsza karma" to będę wdzięczna. Pisałam wczoraj. To ostatni post.
- cockermanka
Ciągle czytam i szukam informacji w chłoniakowym temacie ... i dotarłam do informacji, że w tej chorobie powinna być zmieniona dieta...(sunia jest na Encortolonie + zioła)
Czy TOTW Pacific to byłby dobry wybór? Psica jest łakomczychem i wciąga wszystko co jadalne - więc najbardziej istotny jest odpowiedni skład karmy.
Czy TOTW Pacific to byłby dobry wybór? Psica jest łakomczychem i wciąga wszystko co jadalne - więc najbardziej istotny jest odpowiedni skład karmy.
cockermanko nie wiem na ile przyda Ci się moja opinia ponieważ mój pies jest zdrowy ale używamy TOTW Pacific Stream i bardzo sobie chwalimy. Nie uczula (a mojego psa uczula prawie wszystko), bardzo mu smakuje, kupy ładne, pies ma dużo energii, ogólnie bardzo pozytywnie Wypróbowałam wiele karm ze względu na problemy skórne i trawienne mojego psa i jedyną karmą porównywalną do TOTW był RC Sensitivity Control ale niestety jest bardzo drogi i na dłuższą metę nieopłacalny finansowo. Nie wiem co powinna zawierać karma dla psa z nowotworem ale skład TOTW jest bardzo przyjemny - brak zbóż, dobre źródła mięsa, dużo witamin i przeciwutleniaczy. Ja ze swojej strony polecam!
-
- Informacje
-