Witam. Chciałabym się dowiedzieć, jakie psie ciastka / przysmaki mogę bez obaw podawać moim psiakom? Przyznam, że jeden z nich to adoptowana sunia, która ma nieco ciałka i nie chciałabym, by po nich tyła.
Najważniejsze jest jednak dla mnie to, by cistka były zdrowe, miały jakieś wartości odżywcze, nie zawierały barwników, itp., i aby były łatwo dostępne. Proszę o propozycje.
Ostatnio nabyłam paczkę ciastek - kosteczek BISCROK z pedigree pomimo, iż nie jestem zwolennikiem żywienia psów karmami hipermarketowymi. Po tym, gdy przeczytałam, że znajdują się w nich barwniki i konserwanty, postanowiłam zmienić te ciastka na coś wartościowego. Liczę na waszą pomoc
Wartościowe przysmaki bez koserwantów - jakie?
Może ciastka biomill albo nutro choice . Ewentualnie naturalne gryzaki.MagdaP16 pisze:Witam. Chciałabym się dowiedzieć, jakie psie ciastka / przysmaki mogę bez obaw podawać moim psiakom? Przyznam, że jeden z nich to adoptowana sunia, która ma nieco ciałka i nie chciałabym, by po nich tyła.
Najważniejsze jest jednak dla mnie to, by cistka były zdrowe, miały jakieś wartości odżywcze, nie zawierały barwników, itp., i aby były łatwo dostępne. Proszę o propozycje.
Ostatnio nabyłam paczkę ciastek - kosteczek BISCROK z pedigree pomimo, iż nie jestem zwolennikiem żywienia psów karmami hipermarketowymi. Po tym, gdy przeczytałam, że znajdują się w nich barwniki i konserwanty, postanowiłam zmienić te ciastka na coś wartościowego. Liczę na waszą pomoc
-
- Informacje
-