Wiem....

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Magda

22 lipca 2005, 21:14

Smutno mi że kazdy jest przeciw mnie!ja jestem Francuzką ale długo mnieszkam w polscew chyba 20 lat i zbyt nie umiem bez bdłednie pisac!ALE JAK MNIE WYPROSICIE Z FORUM Kiedy to sie powturzy??I prze[raszam za słowom spadajcie bo mi ktośna gg napisał brzydkie słowo z kim innym i ja napisąłm spadajcie a im temat przepraszam! :oops: wstyd mi za to :oops: :cry: hmmm...można powiedziec że ludzie na waszym forum nie sa zbyt mili! moge powiedzieć że ten temat zamknięty bo nik si nic nie zapyta:(((:-((((((((((((((( :( :cry:
Magda

22 lipca 2005, 21:16

Aha ...chciałam powiedziec że ludzie w polsce są nie mili i ni umią człowika pocieszyć!
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

22 lipca 2005, 21:22

Pani Magdo nikt nie jest przeciwko Pani, ale trzeba było tak zacząć : nie jestem Polką mam problemy z pisownią jestem hodowcą mogę doradzić coś odnośnie hodowli i pielęgnacji zwierząt. (A jeśli czegoś Pani nie wie to napisać - w tym się nie orientuję a nie wypisywać głupoty). Staramy się dbać o jakość naszych usług i profesjonalizm i musi Pani zrozumieć, że to się liczy w dzisiejszym świecie, bo otacza nas taka masa oszołomów, naciągaczy, że to my właściciele zwierząt i niezwiązani lekarze z koncernami możemy na prawde sobie na wzajem pomóc - stąd taka nasza i innych reakcja. Liczymy na Pani pomoc w dziedzinach Pani znanych. Gorąco pozdrawiamy.
boguś

22 lipca 2005, 21:58

i tak straciłem zaufanie można było napisać że nie znam się na karmach :!: wolę fachowe porady weterynarzy :lol:
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

23 lipca 2005, 23:12

panie Bogdanie nie maspecjalistów od wszystkiego i dzieki Bogu bo nie miałbym klientów a Pan w swojej branży też :wink:
boguś

24 lipca 2005, 11:38

ale istnieje ucziwość :lol:,a Pana porady uważam za bardzo dobre, w mojej okolicy są dwie kliniki weterynaryjne jedna promuje royala druga eukanube oczywiście każda twierdzi ,że ich karma jest najlepsza, wiem że sa to karmy bdb,ale mnie na nie nie stać a o innych nie umiałem uzyskac opini dlatego tak wazne sa Pana odpowiedzi :!: :lol:
Gość

24 lipca 2005, 16:12

a w tej klinice hills'a uwazaja za najlepsza karme....
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

24 lipca 2005, 20:14

jeżeli ktoś działa monotematycznie tzn naj jest tylko to, to coś jest nietak. Już nieraz pisaliśmy nt. karm. Tak jak produkty z każdej innej dziedziny życia tak karmy klasyfikuje sie pewnymi kategoriami. Do tych najwyższej jakości zalicza się te, które Pan Bogdan wymienia tj eucanuba, royal, hills, nutro, biomil i in. to są karmy klasy super premium. Nie wiem do kogo i czego ma się ten ostatni anonim , ale mam nadzieje, że ten odważniak bez podpisu pije do mnie. Nie uważam, że hills jest naj naj. Jest jednym z lepszych ale ma bardzo dobrych swoich konkurentów. Ale są też inni przedstawiciele firm, którzy gniewają się, że ten czy ten lekarz nie promuje ich produktów jako the best i nam depczą po piętach. Staram się zawsze pozostawać bezstronny przy decyzjach co do karm i leków i starm sie nigdy nie podlizywać koncernom i dzięki Bogu czasami było ciężko, ale nie sprzedałem się koncernom na wyłączność jak to niejednokrotnie robią inni. Nie wierzcie moi drodzy, że coś jest najlepsze i nie ma poza tym nic. Każdy najlepszy produkt na rynku na świecie ma równego sobie konkurenta.
boguś

24 lipca 2005, 22:23

panie Jarku niech się Pan nie martwi anonimami ,ma Pan poparcie ludzi takich jak ja :!: :D
andrzejeq43
Kontakt:

24 lipca 2005, 22:24

Do anonima: Prosze zauwazyc, ze na tym forum, zaden z lekarzy nie powiedzial nigdy jednoznacznie ktora karma jest najlepsza, zawsze w odpowiedzi na pytania pada kilka propozycji i wlasciciel pieska sam podejmuje suwerenna decyzje. Stwierdzam na podstawie wieloletnich obserwacji, ze w sklepie dostepne sa wszystkie karmy te z wyzszej i sredniej polki, wybor zalezy o zasobnosci portfela wlascicieli zwierzat.
Panie anonimie....kiepska prowokacja
boguś

24 lipca 2005, 22:26

no właśnie Panie Andrzeju ODWAGA CYWILNA a nie anonimy
ODPOWIEDZ
  • Informacje