Wiem....
Smutno mi że kazdy jest przeciw mnie!ja jestem Francuzką ale długo mnieszkam w polscew chyba 20 lat i zbyt nie umiem bez bdłednie pisac!ALE JAK MNIE WYPROSICIE Z FORUM Kiedy to sie powturzy??I prze[raszam za słowom spadajcie bo mi ktośna gg napisał brzydkie słowo z kim innym i ja napisąłm spadajcie a im temat przepraszam! wstyd mi za to hmmm...można powiedziec że ludzie na waszym forum nie sa zbyt mili! moge powiedzieć że ten temat zamknięty bo nik si nic nie zapyta:(((:-(((((((((((((((
Aha ...chciałam powiedziec że ludzie w polsce są nie mili i ni umią człowika pocieszyć!
Pani Magdo nikt nie jest przeciwko Pani, ale trzeba było tak zacząć : nie jestem Polką mam problemy z pisownią jestem hodowcą mogę doradzić coś odnośnie hodowli i pielęgnacji zwierząt. (A jeśli czegoś Pani nie wie to napisać - w tym się nie orientuję a nie wypisywać głupoty). Staramy się dbać o jakość naszych usług i profesjonalizm i musi Pani zrozumieć, że to się liczy w dzisiejszym świecie, bo otacza nas taka masa oszołomów, naciągaczy, że to my właściciele zwierząt i niezwiązani lekarze z koncernami możemy na prawde sobie na wzajem pomóc - stąd taka nasza i innych reakcja. Liczymy na Pani pomoc w dziedzinach Pani znanych. Gorąco pozdrawiamy.
i tak straciłem zaufanie można było napisać że nie znam się na karmach wolę fachowe porady weterynarzy
panie Bogdanie nie maspecjalistów od wszystkiego i dzieki Bogu bo nie miałbym klientów a Pan w swojej branży też
ale istnieje ucziwość ,a Pana porady uważam za bardzo dobre, w mojej okolicy są dwie kliniki weterynaryjne jedna promuje royala druga eukanube oczywiście każda twierdzi ,że ich karma jest najlepsza, wiem że sa to karmy bdb,ale mnie na nie nie stać a o innych nie umiałem uzyskac opini dlatego tak wazne sa Pana odpowiedzi
jeżeli ktoś działa monotematycznie tzn naj jest tylko to, to coś jest nietak. Już nieraz pisaliśmy nt. karm. Tak jak produkty z każdej innej dziedziny życia tak karmy klasyfikuje sie pewnymi kategoriami. Do tych najwyższej jakości zalicza się te, które Pan Bogdan wymienia tj eucanuba, royal, hills, nutro, biomil i in. to są karmy klasy super premium. Nie wiem do kogo i czego ma się ten ostatni anonim , ale mam nadzieje, że ten odważniak bez podpisu pije do mnie. Nie uważam, że hills jest naj naj. Jest jednym z lepszych ale ma bardzo dobrych swoich konkurentów. Ale są też inni przedstawiciele firm, którzy gniewają się, że ten czy ten lekarz nie promuje ich produktów jako the best i nam depczą po piętach. Staram się zawsze pozostawać bezstronny przy decyzjach co do karm i leków i starm sie nigdy nie podlizywać koncernom i dzięki Bogu czasami było ciężko, ale nie sprzedałem się koncernom na wyłączność jak to niejednokrotnie robią inni. Nie wierzcie moi drodzy, że coś jest najlepsze i nie ma poza tym nic. Każdy najlepszy produkt na rynku na świecie ma równego sobie konkurenta.
-
- Kontakt:
Do anonima: Prosze zauwazyc, ze na tym forum, zaden z lekarzy nie powiedzial nigdy jednoznacznie ktora karma jest najlepsza, zawsze w odpowiedzi na pytania pada kilka propozycji i wlasciciel pieska sam podejmuje suwerenna decyzje. Stwierdzam na podstawie wieloletnich obserwacji, ze w sklepie dostepne sa wszystkie karmy te z wyzszej i sredniej polki, wybor zalezy o zasobnosci portfela wlascicieli zwierzat.
Panie anonimie....kiepska prowokacja
Panie anonimie....kiepska prowokacja
-
- Informacje
-