24 lipca 2005, 20:14
jeżeli ktoś działa monotematycznie tzn naj jest tylko to, to coś jest nietak. Już nieraz pisaliśmy nt. karm. Tak jak produkty z każdej innej dziedziny życia tak karmy klasyfikuje sie pewnymi kategoriami. Do tych najwyższej jakości zalicza się te, które Pan Bogdan wymienia tj eucanuba, royal, hills, nutro, biomil i in. to są karmy klasy super premium. Nie wiem do kogo i czego ma się ten ostatni anonim , ale mam nadzieje, że ten odważniak bez podpisu pije do mnie. Nie uważam, że hills jest naj naj. Jest jednym z lepszych ale ma bardzo dobrych swoich konkurentów. Ale są też inni przedstawiciele firm, którzy gniewają się, że ten czy ten lekarz nie promuje ich produktów jako the best i nam depczą po piętach. Staram się zawsze pozostawać bezstronny przy decyzjach co do karm i leków i starm sie nigdy nie podlizywać koncernom i dzięki Bogu czasami było ciężko, ale nie sprzedałem się koncernom na wyłączność jak to niejednokrotnie robią inni. Nie wierzcie moi drodzy, że coś jest najlepsze i nie ma poza tym nic. Każdy najlepszy produkt na rynku na świecie ma równego sobie konkurenta.