Wiem....

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Magda

21 lipca 2005, 13:41

Witam!Chciałam powiedzieć że u mnie zanjdą państwo porady wystarczy sie coś o psach zapytać a postaram sie jak najszybciej odpowiedzieć.można na każdy temat,tu weterynarz nie odpowiada !to taki kącik dla zwyczajnych ludzi idla mnie! 8) miejmy nadzieje że ktośsie zapyta(jakby co jestem trenerką psów oraz opiekunką )proszę pisać!napewno dostaniesz odpowiedz najdłużej w 1 dzień ,chyba że gdzieś wyjade :wink:

Pozdrowienia od pani
Magdaleny Piessa :!:
boguś

21 lipca 2005, 14:06

to proszę mi polecić karmę dla labladora o średniej cenie moje całe zapytanie troszkę niżej na forum :lol:
Gość

21 lipca 2005, 15:31

podaj mi twój adres e-mail to pośle ci mój problem :) jak chcesz to mozesz mi go przesłac na mój adres : megidog@op.pl

Magda
Gość

21 lipca 2005, 20:45

boguś pisze:to proszę mi polecić karmę dla labladora o średniej cenie moje całe zapytanie troszkę niżej na forum :lol:
Najlepszą Karmą dla Labradora są przewarznie wszystkie karmy,ale nalepsza bedzie:RoyalCanin,Pedigree oraz Frolic!Pytaj sie o wszystko i sie nie krępuj! :D
andrzejeq43
Kontakt:

21 lipca 2005, 21:25

Madzia, a Ty masz pojecie wogole o czym piszesz? A moze wymienilas wszystkie karmy jakie zapamietalas z reklam telewizyjnych? A pamietasz ta...no...jak to bylo...Raz twarde...raz miekkie...raz twarde...raz miekkie...hmm co to bylo...Chappi chyba :) nie sadzisz ze ta jest najlepsza? Z tego co widzialem w reklamie pies byl bardzo zadowolony, wygladal zdrowo, mial piekna siersc i wogole byl fajny :)

A tak powaznie, to Boguś, ja polecam BELCANDO Junior i oczywiscie witaminki jako dodatek, ale zapytaj weta i nie ufaj reklamom :)

P.S. Madzia, zwroc uwage na orto, kazdemu sie oczywiscie moze zdarzyc ale ja przewaŻnie nie robie bledow :)
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

21 lipca 2005, 21:55

chciałem Panią Magdalene zaprosić do naszej firmy pokaże jej mój dyplom ukończenia studiów. Jest Pani odważna abytakie bzdury wypisywać, ponieważ dbamy o jak najwyższy poziom tego forum prosimy aby Pani nie pisała takich bzdur.
boguś

21 lipca 2005, 22:08

dziękuję Andrzej o taką odpowiedż mi chodziło to mój pierwszy pies i liczę na pomoc i opinię bardziej doświadczonych psiarzy :lol:
Magda Piessa

22 lipca 2005, 11:51

No dobra! przepraszam!może i mam dużą wiedze ale nie na temat jedzenia dla danej rasy!można sie pytać o wychowanie,tresure itp. ale zx danej rasy raczej nie zbyt dużo wiem. wiem tylko jego charakter :oops: juz przez te nie będe mogła tu odpowiadac :( :cry: Wybaczycie mi i pozwolicie jeszcze odpowiadac??
PROSZĘ! :!: a poza tym ja tylko to strzelałam ! prosze mi wybadczyć b łagam

(Przepraszam za ogromną iloś błędów w tekście poniżej!szpiesze sie więc szybko pisze)
Awatar użytkownika
Marek
www.krakvet.pl

22 lipca 2005, 12:27

Witam,

Forum jest po to, aby dzielic sie swoja wiedza i doswiadczeniem zwiazanym ze zwierzetami, jak rowniez aby usyskac pomoc od lekarza weterynarii.
Jak najbardziej moze Pani nadal w "zyciu" forum uczestniczyc, jesli jednak udziela Pani porady innym Forumowiczom prosze pisac informacje zgodne z prawda - oczywistym jest ze nikt nie wie wszystkiego, ale prosze przynajmniej sie starac trzymac tej zasady: wiem - pisze (pomagam), nie wiem - czytam (ucze sie od innych)...

Pozdrawiamy,
Zespol Krakvet
Marek Batko
andrzejeq43
Kontakt:

22 lipca 2005, 12:34

Mysle, ze mozna byc pewnym tego, ze "pani Magdalena Piessa" to nastolatka z "lekkimi" zaburzeniami, albo celowe dzialanie sredniej klasy prowokatora :) Temat posta "spadajcie" tez daje do myslenia. Prosze modreatorow o zwrocienie uwagi na skromny i rzeczowy charakter jej wypowiedzi :) Z pania Magda nalezy zrobic porzadek raz na zawsze, na przyklad, zawieszenie watku "wiem..." i usuwanie w przyszlosc tego typu kretynskich wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Marek
www.krakvet.pl

22 lipca 2005, 12:48

Moze byc tak jak Pan sugeruje, mozliwy jest rowniez scenraiusz iz Pani Magda nie jest Polka, stad jej problemy jezykowe.
W kazdym razie Pani Magda dostala, powiedzmy, ostrzezenie - jesli nadal pojawiaja sie z jej strony posty "nie na miejscu" zostanie ona wyproszona z naszego forum w sposob "silowy" :)

Pozdrawiamy,
Zespol Krakvet
Marek Batko
boguś

22 lipca 2005, 14:06

Boże broń przed pseudofachowcami :!:
Awatar użytkownika
Marek
www.krakvet.pl

22 lipca 2005, 14:10

Tutaj sie zgadzam w 100% :)

Marek