Witam!
Mam 6 letnią suczkę rasy beagle. Chciałabym, aby moja sunia schudła. Od szczenięcych lat nie była najmniejszym psem, ale tyć dopiero zaczęła po operacji nogi. Przez parę miesięcy musiała ją oszczędzać, dlatego nasze spacery zostały skrócone do minimum. Dużo jadła, długo spała i prawie nic prócz tego nie robiła. Aktualnie waży prawie 22 kg. Już od 2 lata biegamy, a nasze spacery to minimum 30 min. Diety też próbowaliśmy stosować, ale nic nie pomaga. Teraz dostaje 2-3 razy dziennie suchą karmę, a czasem gotowane jedzonko. Ale jest też druga sprawa. Jest to wielki łakomczuch. Kradnie jedzenie ze stołu, a na dworze je wszystko. Zupełnie wszystko. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Boję się, że z nad wagi mogą pojawić się problemy z sercem. Z góry dziękuję
Żywienie Beagla
Jeśli chodzi o karmy najprostszy sposób to http://www.krakvet.pl/trovet-weight-red ... -2338.html
działa za każdym razem,psiaki chudną dość szybko ,ale docelowo zmien sposób żywienia więcej owoców i warzyw
działa za każdym razem,psiaki chudną dość szybko ,ale docelowo zmien sposób żywienia więcej owoców i warzyw
-
- Informacje
-