żywienie
Witam. Mam 5-cio miesięcznego Yorka i podaję mu Royal Canin mini junior i ta karma bardzo mu smakuje ale ostatnio zamówiłam nowe opakowanie i weterynarz mi sprowadził troszeczkę inną też z tej samej serii ale zamiast SIZE HEALTH NUTRITION dostalam VET SIZE NUTRITION. Proszę o odpowiedż czy dla normalnie rozwijającego się szczeniaka jest ta karma lepsza ? Boję się , że może więcej przybierać na wadze bo jest ona wzbogacona o wątrobkę.
Dzień dobry
Karma ve size może być podawana psiakowi przez cały okres wzrostu dodatkowo jest wzbogavona w witaminki naśerść L-tyrozynę oraz polifosforan sodu.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Karma ve size może być podawana psiakowi przez cały okres wzrostu dodatkowo jest wzbogavona w witaminki naśerść L-tyrozynę oraz polifosforan sodu.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Ja też podaję tą karmę od veta mojemu psu a on ma prawie 2 lata. i niec się nie dzieje. I choć chciałabym żeby przytył to nic z tego, ale karma jest ok.
Dziękuję ślicznie za odpowiedż, ale nadal nie bardzo wiem ,która z tych dwu karm jest lepsza?
Dzień dobry
Teoretycznie lepsza wersja to vet size ,a w praktyce opydwie są tej samej jakości.
Dziekuję
POzdrawiam
Marzena Machnik
Teoretycznie lepsza wersja to vet size ,a w praktyce opydwie są tej samej jakości.
Dziekuję
POzdrawiam
Marzena Machnik
-
- Informacje
-