nie prawdaOlivia 2005 pisze:Niedługo będę posiadaczką małego kocurka maine coon. I tu moje pytanie. Czy to prawda ,że maine coony powinno się kastrować jak mają 7-9 miesięcy nie wcześniej? Ponieważ wcześniejsza kastracja ma wpływ na wielkość i ukształtowanie się głowy u tej rasy a także wielkość kota. Oczywiście chcę żeby był jak największy tzw. lew
Tak powiedziała mi hodowczyni u której kupuje kotka. Syjama którego mam przeszedł wczesną kastrację jeszcze w hodowli.
Kotek pochodzi z hodowli xxxxxxxxxxxxx miot E, kocurek Ecrue kremowo-białyasiryś pisze:A masz już wybranego kociaka? Jakie ma umaszczenie? Wrzuć jakieś zdjęcia całej Twojej kociarni( w dziale Pozostałe Sprawy - Fotki naszych pupili, albo załóż swoim kotom oddzielny wątek).Będziesz mieć niezły wybór kolorów, charakterów i kocich osobowości
![]()
Mój Rysiek kastrowany był dość późno ( 1,5 roku) i wcale nie ma zapędów przywódczych. To taka ciapa. Moja mała Myszka ( jakies 1/3 wagi Rysia) leje go jak chce
Olivia 2005 pisze:asiryś pisze:A masz już wybranego kociaka? Jakie ma umaszczenie? Wrzuć jakieś zdjęcia całej Twojej kociarni( w dziale Pozostałe Sprawy - Fotki naszych pupili, albo załóż swoim kotom oddzielny wątek).Będziesz mieć niezły wybór kolorów, charakterów i kocich osobowości
![]()
Mój Rysiek kastrowany był dość późno ( 1,5 roku) i wcale nie ma zapędów przywódczych. To taka ciapa. Moja mała Myszka ( jakies 1/3 wagi Rysia) leje go jak chce
I co mówisz będą z niego ludzie tzn. kawał dobrej kocinysunshain pisze:miot po kocurze mojej znajomejOlivia 2005 pisze:Kotek pochodzi z hodowli xxxxx miot E, kocurek Ecrue kremowo-białyasiryś pisze:A masz już wybranego kociaka? Jakie ma umaszczenie? Wrzuć jakieś zdjęcia całej Twojej kociarni( w dziale Pozostałe Sprawy - Fotki naszych pupili, albo załóż swoim kotom oddzielny wątek).Będziesz mieć niezły wybór kolorów, charakterów i kocich osobowości
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości