ATA pisze: My z Fiodorem też polujemy na ćmy razem, tyle, że ja ich nie zjadam![]()
![]()
Podobno białko owadzie jest bardzo wartościowe (czyżby koty wiedzały, co zdrowe?

Chyba pisaliśmy równocześnie z Izą

ATA pisze: My z Fiodorem też polujemy na ćmy razem, tyle, że ja ich nie zjadam![]()
![]()
Atko chyba musisz zmienię dietęIza-Erin pisze:Być może to błąd ATO, bo podobno ćmy mają dużo białkaATA pisze:My z Fiodorem też polujemy na ćmy razem, tyle, że ja ich nie zjadam![]()
![]()
Izuniu, Dyziek nie jest agresywny w stosunku do Jusi (przynajmniej ja nie zauważyłam, żeby warczał czy skakał do niej z pazurami). Jej chyba pozostał lęk przed jego masą, a jak rozpędzony Dyzio potrafi walnąć to i ja zdąrzyłam się przekonać na własnej skórze. To taki "słoń w składzie porcelany"Iza-Erin pisze:Amiko, mój Ptyś też czuje respekt przed Pysią, która potrafi znienacka skoczyć do niego z sykiem i pazurami, zwłaszcza kiedy próbuje zwrócić na siebie moją uwagę. Ale wiem, że bardzo się kochają, bo potrafią okazywać sobie dużo czułości, to po prostu zależy od dnia. Pewnie w przypadku Twojej dwójki też tak jest.
Chyba tak BoryskuBorysek pisze: Chyba pisaliśmy równocześnie z Izą![]()
Zdecydowanie takAmika pisze:Atko chyba musisz zmienię dietę![]()
Ja też nieBorysek pisze:No to wcale się nie dziwię Jusi, że unika Dyzia
Kto chciałby mieć takiego klocka na głowie
![]()
Amiko, nie martw się. Pysia też jest juz niezłym klockiem. Nie ważyłam jej ostatnio, ale 5 kg ma jak nic.Amika pisze:No właśnie. 6,5 kg to nie byle co
Musisz, koniecznie!Amika pisze:Izuniu, dziękuję w imieniu Kocianków.
U moich kotów, oprócz fajnych kitek strasznie podobają mi się ich "portki",
wyglądają jakby chodziły w bryczesachMuszę to kiedyś uwiecznić
Kiedy Fiodorek był malutki, to co tydzeń mierzyłam mu portki i sierść w ogonku, mając nadzieję, że choć trochę odziedziczy po swojej kudłatej mamie prawie MCOIza-Erin pisze:Takie puchate kity to jest to! I skarpetki takie dłuugie...
Ja raczej nazwałabym je podkolanka, albo dokładniej "nadkolanka" z puchatym ściągaczemIza-Erin pisze: I skarpetki takie dłuugie. Ptyś ma takie, więc wiem o czym mówisz
Borysku, czytasz w moich myślachBorysek pisze:Ale suuuper węgielekIza - przecież on już sobie Was wybrał
![]()
Widać, że jest mu dobrze, jak u Pana Boga za piecem...
![]()
Między 3, a 4 dużej różnicy nie ma...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości