nic wydaje mi się nie jest potwierdzone i to w 100%Hedwa pisze:No różne ale to nie jest w żaden sposób potwierdzone. Wcale nie jest powiedziane, że kocur byłby bardziej męski gdyby nie został poddany zabiegowi wczesnej kastracjisą przecież kocury, które mimo tego iż nie były poddane kastracji w ogóle męsko nie wyglądają więc ja bym jednak na geny stawiała...Kilka razy już czytałam, że to właśnie zależy od genów jakie zostały mu przekazane przez rodziców
oprócz tego natknęłam się też na informację, że wczesna kastracja czasem może być przyczyną szybszego wzrostu kończyn i później mamy takiego kota na szczudłach
hehe też Ci teraz napiszę ze nie zawszeHedwa pisze:No różne ale to nie jest w żaden sposób potwierdzone. Wcale nie jest powiedziane, że kocur byłby bardziej męski gdyby nie został poddany zabiegowi wczesnej kastracjisą przecież kocury, które mimo tego iż nie były poddane kastracji w ogóle męsko nie wyglądają więc ja bym jednak na geny stawiała...Kilka razy już czytałam, że to właśnie zależy od genów jakie zostały mu przekazane przez rodziców
oprócz tego natknęłam się też na informację, że wczesna kastracja czasem może być przyczyną szybszego wzrostu kończyn i później mamy takiego kota na szczudłach
i dlatego piszę że nie ma 100% potwierdzenia że będzie tak czy tak...rózne są reakcje,jedne przestają rosnąć a inne są normalnej wielkości...wiec trzymam się neutralnej pozycji w tej kwestii,nie patrzę na pojedyncze przypadki,nawet gdyby 150 kotów na 200 przestało rosnać to by o niczym nie dowodziło bo skad wiadomo że kolejne 200 przypadków będzie rosło tak samoHedwa pisze:No różne ale to nie jest w żaden sposób potwierdzone. Wcale nie jest powiedziane, że kocur byłby bardziej męski gdyby nie został poddany zabiegowi wczesnej kastracjisą przecież kocury, które...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości