A to Fjonka, 3 letnia suczka

Na tej focie wyszla rewelacyjnie. 24 kg to dla niej nie za malo bedzie...?goskaaa pisze:Monia w sezonie- jak się szkoliliśmy to ważyła około 27, teraz pewnie z 28-29- w sumie przy jej 53 cm to nie jest duzo... ale docelowo w sezonie waga 24-max 25 kg...
Bede schodzic powoli więc bedziemy obserwowac...tygrysek-lux pisze:Na tej focie wyszla rewelacyjnie. 24 kg to dla niej nie za malo bedzie...?goskaaa pisze:Monia w sezonie- jak się szkoliliśmy to ważyła około 27, teraz pewnie z 28-29- w sumie przy jej 53 cm to nie jest duzo... ale docelowo w sezonie waga 24-max 25 kg...
MAMAMIKIWIKI, dziekujemy za mile slowaTwoja kruszynka ile wazy? Moi sasiedzi tez maja takie malenstwo i jej waga aktualnie wynosi 1 kg (ma 6 miesiecy)
Czy wiadomo jakich ras jest/moze byc to mieszanka? Wiesz, kundelki moga byc roznej wielkosci... jak to kundelkipytajnik pisze:Witam!
Obecnie nie mam mozliwosci wklejenia zdjec swojego pieska,ale podam dwie informacje i mam nadzieje, ze udzielicie mi inf.-moj Cyganek to mieszaniec.Ma 3 i pol miesiaca, wazy (waga z wczoraj) 19kg.Jak myslicie jaka moze byc jego waga, gdy juz "wyrosnie"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości