![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
P.S. Co do weterynarza to jak ktoś zna jakiegoś dobrego w okolicy Krakowa, byłabym wdzięczna za podanie.
![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
A co ma do rzeczy że straciłam psa do dawania rad ??Dziewczyno ,schronisko MUSI wydac psa zaszczepionego ,odrobaczonego i po kwarantannie .Takie są wymogi .Jesli nigdy nie brałaś ,to może ty się nie wypowiadaj.Najlepiej niech go jeszcze wygotują we wrzątku . A zakraplanie 0.9% NaCL to twoim zdaniem pomoże na co przepraszam ????Nie mówię żeby psa przywieżć i już ale bez zbytniej przesady . I proszę daj sobie spokój z atakowaniem mnie przy każdej możliwej okazji .Jesli przerażają cię moje posty to po prostu ich nie czytaj .isabelle30 pisze:aniu błagam cie na wszystko skończ z tymi "dobrymi radami". Az przerazenie ogarnia jak sie ciebie czyta - kogos kto przedstawia sie jako osoba dorosła mająca 6 psów na swoim koncie....
Kąpiel, zakraplanie, dokładne badania w pierwszej dobie to konieczność, odrobaczanie także!
Schronisko nie robi tego! Lepiej zafundowac psu mały szok niż potem patrzeć na psa w agonii.
I to ty dajesz rady, ty która ryczysz jak bóbr bo przed chwilą straciłaś psa! to koszmar jakiś!
Tylko ludzie niepewni swojej pozycji mogą wypowiadać się w taki sposób ,musisz byc bardzo nieszczęsliwa osobą ,nie spełnioną ,zgorzkniałą ,fanatycznie wierzącą w tylko twoje racje .Nie mówię i nigdy nie mówiłam że twoje rady są złe ,niesłuszne ,bzdurne .A ty tak robisz i to nie tylko na tym forum .Zdania o kopaniu psa który chciałby zaatakowac twojego tez mogą czytac dzieci ,nie pomyślałaś o tym ?Skończyłam .Trochę zdrowego rozsądku życzę mimo wszystko .isabelle30 pisze:A ty aniu ucz sie bo jak widac 6 psów i 40 lat życia nie nauczyło cie niczego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości