Proszę o pomoc . Znalazłem bezdomnego pieska którego chciałbym zatrzymać jednak nie wiem jaka to rasa i ile ma lat .
Mam fotki, trochę jakość słaba bo flash mi nie działa.
Proszę o oglądnięcie i pomoc o kogoś kto się na tym zna .

wygląda na zadbanego i wypielęgnowanego bo się nim zająłem . Nikt się nie zgłosił . Widać było że ktoś go wyrzucił . Nie ma żadnych chipow ani obroży nie miał . A takie pytanie jeszcze czy to nie jest czasem Hawańczyk ? . Wydaje mi sięidentyczny tylko jakby troszke większy był .isabelle30 pisze:Po pierwsze rozwieś ogłoszenia w okolicy. Po drugie sprawdż u weta czy pies ma czip. On nie wygląda na psa który się tułał. raczej zadbany i wypielęgnowany. Jeżeli nie zrobisz nic by odnaleźć właściciela będzie to zwykła kradzież a prawowity właściciel ma do prawo ci psa odebrać jeszcze przez parę lat.
Pies wygląda na coś w rodzaju maltańczyka, i jest raczej młody
Napewno ? Raczej kundelki nie maja takiej siersci i ogona podwinietego oraz tak nie wyglądają:).SleepingSun pisze:to zwykły kundelek
Jakie tatuaze badz chipy ? Może jemu nikt nie zrobił chipu badz tego tatuazu choc wcale nie wiem o co Panu/i chodzi z tymSleepingSun pisze:bardzo mi przykro, ale kundelki też są fajne;) psy rasowe mają tatuaże albo chipy
Nie byłoby takiej potrzeby ponieważ mi bardzo zależy na dobru pieska. Nie miałbym serca trzymać psa wiedząc że ma właściciela już. Dlatego szukam właściciela a jeśli się nie znajdzie to mógłbym go zatrzymać . W miejscu znalezenia psa szukałem właściciela . Lecz się nie znalazł . Czy mogę od cb dostać linki do stron takich z zaginionymi psami ?SleepingSun pisze:w takim razie Twój pies również nie jest rasowy, radzę zapoznać się z tematem. zdjęcia na wszelki wypadek skopiowałam i wstawię na jakiś ogólnopolski serwis o zaginionych psach. W końcu dla nas wszystkich liczy się dobro zwierząt, prawda? Jeżeli jesteś w porządku i sprawdziłeś czy nie ma właściciela to nie masz się czym martwić. Jeżeli nie i znajdzie się właściciel psa to dla policji nie będzie żadnym problemem zdobycie Twojego adresu po IP z którego pisałeś na forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 109 gości