Najlepiej gdyby to były witaminy w proszku - do dosypywania do pożywienia, ewentualnie jakieś bardzo, baaardzo smakowite tablety dla wybredych podniebień moich trzech kotów...

Pozdrawiam
Sali
A no po to "Gościu" że jak ktoś już koniecznie chce to najlepiej zainwestować w taurynę i olej niż jakieś dziwne multiwitaminy - tak jak napisałam.Gość pisze:To po co ta tauryna i olej z łososia skoro w dobrych karmach wszystko jest?!
Felini jest dorższa ja kupuję Tatzenladen Tauryna 100g - za 39.99 (jeszcze do niedawna była promocja 35zł ale tylko do końca lipca;() - ale tego daję się maleńko - tylko że do suchego tego nie doda ;( - to proszek który trzeba rozpuścić w wodzie i dodać do mokrej karmy;)sandy pisze:Dzieki za odpowiedź.
Czy w związku z polacana tauryna i olejem z łososia, ktoś orientuje sie gdzie mozna je dstać w przystępnych cenach bo przejrzałam kilka sklepów i np Taurna Felini, która znalazłam kostuje prawie 100pln za 200mg.
Czy orientujecie sie czy można używać czystej tauryny dla sportowców zamiennie/ Bo jest z tego co wiem dużo tańsza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości