![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mam pytanko odnośnie preparatów na to,czy Efa oile pomoże ? wiem że na efekt trzeba czekać nawet kilka tygodni,ale czy są to dobre krople czy może jakieś inne kupić
nie ma,skóra blada,nie ma zaczerwienień,bez strupków,kot nie ma brzydkiego zapachu.Jedynie u nasady ogona jakieś kilka cm ma brzydką tłustą/lepką skórę i jakby brudna,ale podobno u niekastrowanych kotów to normalne...mój niedawno dopiero został poddany zabiegowiJarek pisze:ma jakieś zmiany na skórze?
wyczesałam go porządnie furminatorem przed tym jak zaczęłam podawać witaminy,teraz od czasu do czasu czeszę,kotki nei czeszę bo jej sierść nie jest już uciążliwa,jeśli chodzi o zostawianie jej wszędzie.Kupie omega i zacznę mu podawać,zobaczymyMaximusKennel pisze:Koty lubią się posypać z sierści po kastracji/sterylizacji, ze względu na imbalans hormonalny.. Mój najmłodszy sypał się prawie kwartał. Pomocne jest podawanie suplementów z omega-3/omega-6 i wyczesywanie kłaków np. furminatorem.
asiryś pisze:Biedronko! Tłusty ogonek wkrótce zniknie. Miałam ten sam problem u Ryśka. Teraz ( prawie rok po kastracji) zero problemu.
Natomiast mam ciągle problem z gubieniem przez niego sierści. Kłaki fruwaja po całym mieszkaniu. Nawet jak się połozy, a potem normalnie wstanie, na posłaniu jest kępka sierści...Moja Pani wet polecała witaminy :"EUROWET Wita-vet - regenerator sierści i skóry" Trochę mu się po nich poprawiło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości