mogę trzymać sie tego podziału?
"Do mięsa czerwonego zaliczyć można wieprzowinę, wołowinę, baraninę, dziczyznę czy mięso strusia. Mięso białe to przede wszystkim drób, króliki, ryby i owoce morza. Należy przy tym zastrzec, że nie ma jednoznacznej definicji mięsa białego i czerwonego, co sprawia, że ten sam gatunek mięsa może być przyporządkowany zarówno do mięsa czerwonego, jak i białego mięsa - wedle kryterium zawartości tłuszczu. "
BARF
-
- Posty:3474
- Rejestracja:12 listopada 2009, 20:36
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:27 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:1279
- Rejestracja:26 stycznia 2013, 21:57
- Lokalizacja:Stavanger
Usuwam post merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 14:03 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
zapytam z ciekawości... ostatnio podając kacze szyje psu zauważyłam, że ze środka każdej wychodzi biała "żyła", z której po naciśnięciu wydostaje się biały płyn. co to jest?
-
- Posty:3474
- Rejestracja:12 listopada 2009, 20:36
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:27 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:1279
- Rejestracja:26 stycznia 2013, 21:57
- Lokalizacja:Stavanger
Usuwam post merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 14:04 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:1279
- Rejestracja:26 stycznia 2013, 21:57
- Lokalizacja:Stavanger
Usuwam post merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 14:03 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:3474
- Rejestracja:12 listopada 2009, 20:36
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:27 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:1279
- Rejestracja:26 stycznia 2013, 21:57
- Lokalizacja:Stavanger
Doprecyzuj małe ilości.
-
- Posty:3459
- Rejestracja:28 stycznia 2011, 23:19
poradźcie co na okrutnie, przeokrutnie wypadającą sierść?
-
- Posty:3474
- Rejestracja:12 listopada 2009, 20:36
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:27 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty:3459
- Rejestracja:28 stycznia 2011, 23:19
dostawała do tej pory co drugi dzień wiejskie żółtka, myślisz że to pomoże? bo już się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś gotowego preparatu... ale to się trochę wyklucza z ideą barfowania...
-
- Informacje
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości