Moje psie pije wodę z węża ogrodowego oraz konewki, jak tylko zauważy, że idę podlewać kwiatki jest pierwszy przy konewce, pomaga nieść

Mam stojak na miski , nie dotykają podłogi ,ma też gumowe końcówki -niestety stojak się nie sprawdził .filodendron pisze:My mamy stojak na miski. Dwie ceramiczne miski "wiszą" w nim nie dotykając podłogi. Stojak ma gumowe końcówki i nie przesuwa się po terakocie. Są też miski gumowe, np. takie składane podróżne. Albo plastikowe z gumową podkładką antypoślizgową.
Ogólnie jednak psy na gotowanym, jeśli dostają warzywa, mokry wypełniacz, chyba po prostu mało piją.
Sunia moja do dnia dzisiejszego nie wie i nie chce wiedzieć co to jest piłka , sznurek , zabawka . A od wolnoClaudunia pisze:Te dwie duże metalowe które ma to są miski wiszące, na stojaku więc raczej nie stukają.. druga jest plastikowa z gumka pod spodem aby się nie przesuwała. i je z talerza szklanego zwykłego jak dla ludzi to raczej nie chodzi o sam dźwięk bo też nim śmiga po kuchniale faktycznie spróbuje kupić zwykle 2 miski bez stojaka i zobaczymy. Ja zawsze tak robiłam nawet z poprzednim psem ze w jednej misce zawsze ma suche,a w drugiej raz dziennie dostaje gotowane mięsko. Może i źle robie bo wydaje mi się ona zaczyna już mieć za dużo w psim zadku, ja nie wiem co ona jadła w tym schronisku bo czasami zachowuje się jak francuski piesek
Wczoraj wieczorem po spacerze trochę dyszała, to wzięłam butelkę wody nalałam sobie na rękę i tak piła.. ja nie wiem o co jej chodzi ale wolałabym żeby była bardziej samodzielna a nie taka ciamajda
Agis super że przygarnęłaś taką kochaną przybłędę, Lili też jest już moim 2 psem ze schroniska i mimo wszystko kocham ją najbardziej na świecie! To najukochańsze psy i najwierniejsze! Ma ok 1,5 roku i dziwi mnie to też ze sama nie chce sie bawić.. dopiero ją zachęcam zabawkami itp bo gdyby nie to ,to w ogolę by się nimi nie interesowała, ktoś musiał bardzo ja zaniedbywać i nie interesować się nią... Za to jak przychodzę do domu,jest taka radość że serce się rozpływa
![]()
Zdjęcia mojej Liluni ciamajduni:
http://zapodaj.net/60f2cf5f8a529.jpg.html
http://zapodaj.net/c41b109528438.jpg.html
Nie wolno bagatelizować tego objawu . Zrób psu diagnostykę w kierunku : zespołu Cushinga , cukrzycy , nerek i moczówki prostej .EdiTA93 pisze:Ja mam odwrotny problem ze swoim psem, pije jak oszalały... jest kumdelkiem ok. 10 kg a wypija dziennie ok. 3 l wody, a je mało suchej karmy a jak cos mu gotuje to oczywiście bez dodatku soli... nie wiem co może być tego powodem, bo kiedyś pił normalnie, ok. 3 miseczki wody dziennie... a teraz jakby chciał napić się na zapas...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości