Wchłanianie żelaza utrudnia praktycznie wszystko

Sunia dostaje encortonisabelle30 pisze:Soję bym odradzała....nie przy chorej watrobie
Walcz o tę erytropoetynę. I nie pozwól dać psu sterydów. Chora wątroba nie poradzi sobie z nimi
Nie jestem pewna (zaraz sprawdzę) ale chyba RC hepatic opiera się właśnie na białku roślinnym? Stąd zresztą było moje pytanie.nie, bo zawierają dużo białka roślinnego, które jest przez psy źle tolerowane.
Tolerowane,ale nie masz tu słowa o tym,że psy nie przyswajają takiego białka .mme pisze:No to stad mi się to wzięłoTo cytat z opisu RC HepaticZastosowano w niej wysokostrawne białko roślinne, które jest lepiej tolerowane przez psy z niewydolnością wątroby
Że się nie znają miałam okazje się przekonać.W dietach Trovetu masz w większości mięso a nie zboża i rośliny za tę samą cenę.
RC to dziadostwo już dawno o tym pisałęm.
Ja wiem,że jesteś w kropce i w dodatku podłamana ,ale zapamiętaj jedno weci nie znają się na żywieniu zwierząt
Robercie, jeśli chodzi o RC Hepatic, i jeśli mam go oceniać po wynikach, to chyba akurat ta karma dziadostwem nie jest. Moja sunia zjadła jej w sumie 10 kg + ze 20 puszek i m.in. dzięki Hepaticowi wyniki wątroby się unormowały. "Efektem ubocznym" była przepiękna sierść.Robert A. pisze:RC to dziadostwo już dawno o tym pisałęm.mme pisze:No to stad mi się to wzięłoTo cytat z opisu RC HepaticZastosowano w niej wysokostrawne białko roślinne, które jest lepiej tolerowane przez psy z niewydolnością wątroby
Ja wiem,że jesteś w kropce i w dodatku podłamana ,ale zapamiętaj jedno weci nie znają się na żywieniu zwierząt.