Gosiu dalej może być tylko lepiej

Mam taką cichą nadzieję, i liczę że nie wyłoni się jej alergia...Robert Alka pisze:Ja od 2 dni karmię już 3 psiaka Nutrą Breeders Bag, 9 tygodniowego Filę Brasileiro.Szczenię się zajada i kupki się poprawiają po Eukanubie hodowcy![]()
Gosiu dalej może być tylko lepiej
Mojej suce TOTW nie przestał smakować... zrezygnowałam z niego z dużo bardziej prozaicznego powodu- finanse... chwilowo musiałam znależć tańszą ale dobrą karmę, wiec postawiłam na NGBBmichau pisze:goskaaa - czy Twojemu psu przestała smakować TOTW? Bo z innego wątku wiem ze go/ją ta karma karmiłaś...
Myślałem o przejściu na TOTW gdy psiak będzie dorosły. Na razie zastanawiam się czy warto, bo póki co Diamond mu służy.
Ja mogę nawet obalić tą tezę konkurencji o kukurydzianym Bagu... Moja suka jest uczulona na gluten kukurydziany i kukurydzę samą w sobie, ale tylko gdy jest tego zbyt dużo w karmie dostaje reakcji uczuleniowej, np Belcando ma sporo kukurydzy i do tego pszenicę, i mimo że cenię sobie tę karmę za kopa energetycznego, to niestety suk jej zbyt długo jeść nie może. Na NBPB nic się nie dzieje, czyli dla mnie wniosek jeden- kukrydza wbrew marzeniom konkurencji nie stanowi meritum składu tej karmyRobert A. pisze: Konkurencja napisała kiedyś o NGPB ,że w tej karmie jest sama kukurydza ,a ja potwierdzam,że owszem ale w głowach konkurencji![]()
W skali 0-10 karma otrzymuje 10.(super)
no właśnie, też miałam takie wrażenie, karmiąc nimi poprzedniego psiaka (np. niektóre worki RC w ogóle jej nie podchodziły, inne wcinała), ale (jak pisałam) sunia chorowała, więc fanaberie i różne jazdy można było tym uzasadnić. Nie lubię gnać owczym pędem 9sory, owieczkigoskaaa pisze:ja na RC, Eukanube brałabym zawsze dużą poprawkę. Uważam że te karmy nie zasługują na swoje ceny. Wystarczy przeanalizować sobie skład a już można mieć wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości