Popatrz jeszcze na http://www.krakvet.pl/mera-high-premium ... 12479.html osobiscie polecamGinKitsune pisze:Co do fitmina zauważyłam FITMIN DOG SOLUTION RABBIT/RICE który z opisu wygląda ładnie (w opisie wiadomo, mogą bajki pisać) także ciekawi mnie czy ktoś spotkał się z tym konkretnym żarełkiem...też niby dla alergików bo nie zawiera pszenicy i kukurydzy...ale co wy o tym sądzicie, czy skreślić wszystkie inne opcje firmina i zostać przy tym biało-niebieskim...jeśli już by doszło do kupowania dużego worka.
GinKitsune pisze:Co do fitmina zauważyłam FITMIN DOG SOLUTION RABBIT/RICE który z opisu wygląda ładnie (w opisie wiadomo, mogą bajki pisać) także ciekawi mnie czy ktoś spotkał się z tym konkretnym żarełkiem...też niby dla alergików bo nie zawiera pszenicy i kukurydzy...ale co wy o tym sądzicie, czy skreślić wszystkie inne opcje firmina i zostać przy tym biało-niebieskim...jeśli już by doszło do kupowania dużego worka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości