zywienie, a aktywnosc psa.

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Liwia

23 września 2007, 13:06

CEZAR pisze:Ja Ci psiaka wychwalam / bo mnie zachwycil na zdjeciach/, a Ty myslisz , ze sie sprzeczam ????. wracajac do tematu, Kazda rasa, wliczajac wielorasowce, jest piekna , nawet te powszechnie uwazane za brzydki dla mnie potrafia byc piekne w swojej brzydocie, nie bujam bynajmniej. a owczarki uwazam za piekne i madre psy, ja wychowywalem sie na "Przygodach psa Cywila" i na"Szariku". a te dlugowlose To cuda, jesli tylko wlasciciel dba o psiaka. Sam opiekuje sie taka dlugowlosa slicznatka o.n. , to najlepsza kumpela mojego dobka.
a na Reksiu nie? :lol:
OWCZARZ

23 września 2007, 13:11

A ja jeszcze na psie Pankracym :lol:
cezar

23 września 2007, 13:12

Liwia piszesz o Rozie z krakowskiego schronu?, dlugo szukalem jej domku, innym poszla lepiej Roza jest od wrzesnia u Niemcow, w pieknym domu z jeszcze ladniejszym ogrodemi ma "braciszka" dobka :lol: I kochajacy cieply dom!!!. Co do mojego , to takie psie dziecko, ktore trzeba przykryc polarkiem, bo sie poplacze usypiajac, a w nocy obok mnie pod koldra ! Weci mi mowia., ze musze pomyslec o kubraku na zime, i nie mowic , ze obciach, bo inaczej pies bedzie ciagle chory.
Liwia

23 września 2007, 13:12

na mnie, patrzac na stan zwierzynca w domu - niewatpliwie mial jeszcze wplyw Kot Filemon :twisted:
I juz milkne bo troluje watek :oops:
cezar

23 września 2007, 13:14

zdjecia i watek Rozy, na xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Liwia

23 września 2007, 13:16

cezar pisze:Liwia piszesz o Rozie z krakowskiego schronu?, dlugo szukalem jej domku, innym poszla lepiej Roza jest od wrzesnia u Niemcow, w pieknym domu z jeszcze ladniejszym ogrodemi ma "braciszka" dobka :lol: I kochajacy cieply dom!!!. Co do mojego , to takie psie dziecko, ktore trzeba przykryc polarkiem, bo sie poplacze usypiajac, a w nocy obok mnie pod koldra ! Weci mi mowia., ze musze pomyslec o kubraku na zime, i nie mowic , ze obciach, bo inaczej pies bedzie ciagle chory.
Nie, nie o Rozie. Byl taki psiur, duzy samiec - imienia juz nie pamietam. Byl w kojcach dla spow agresywnych, tych kolo garazy, grudzien 2004. Nie wiem co sie z nim stalo.
Gość

23 września 2007, 13:23

Przykro mi ale Pankracy zdechl, natomiast Szariw zyje widzialem go w T.V.niedawno.
Liwia

23 września 2007, 13:26

Anonymous pisze:Przykro mi ale Pankracy zdechl, natomiast Szariw zyje widzialem go w T.V.niedawno.
KLAMSTWO! Wroga propaganda! Pankracy jest wiecznie zywy!!!!! :D
juz znikam :oops: :lol:
Gość

23 września 2007, 13:48

tak,tak,Pankracego adoptowal Elvis Presley.
Gość

29 września 2007, 14:30

Czy ktoś z Was dawał moze swojemu psu tabletki Mikita- Canvital ?
Bardzo proszę o wszelkie opinie!
ODPOWIEDZ
  • Informacje