kontrola moczu po antybiotykach
ATA
Łap od razu, bo jeśli trzeba będzie przedłużyć podawanie antybiotyku to przerwa niewskazana. Najlepiej jutro, no chyba, że masz możliwość zrobić je w niedzielę. Potem najwyżej powtórzysz jeszcze raz.
Na szczęście dla kota to nie jest bolesne, dla kieszeni też nie takie straszne, a Ty nabierzesz wprawy Ania
Łap od razu, bo jeśli trzeba będzie przedłużyć podawanie antybiotyku to przerwa niewskazana. Najlepiej jutro, no chyba, że masz możliwość zrobić je w niedzielę. Potem najwyżej powtórzysz jeszcze raz.
Na szczęście dla kota to nie jest bolesne, dla kieszeni też nie takie straszne, a Ty nabierzesz wprawy Ania
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2007, 20:49 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Aniu Tak sobie myślę, że spróbuję złapać jutro rano żeby ktoś mi jeszcze w sobotę badanie zrobił. Wtedy mogłabym w niedzielę jechać do weta (oby nie było to konieczne). Ciekawe czy w Krakvecie przyjmują próbki w sobotę? Muszę tam zadzwonić...Tam gdzie byłam poprzednio nie pracują w weekend.
PS. Nie chcę zapeszyć ale na razie podawanie tabletek i łapanie moczu idzie mi całkiem sprawnie. Myślałam, że będzie gorzej
PS. Nie chcę zapeszyć ale na razie podawanie tabletek i łapanie moczu idzie mi całkiem sprawnie. Myślałam, że będzie gorzej
oczywiście , że Pani zrobimy ( a jeszcze dla Pani - to 100%), powołać się na mnie ja mam noc dzisiaj i Pani zrobię.
-
- Informacje
-