nadmierna sennosc
Moja kotka od 31.01 zazywa antybiotyk bo sie okazalo ze z powodu piasku dostala zapalenia zewnetrznych przewodow moczowych (mam nadzieje, ze dobrze zapamietalam) i od tego czesu nic nie robi tylko spi... bierze 2x dziennie po pol tabletki duomox 125. Czy to jest normalne ????
coś chyba popełniłaś błąd bo nie wierze że dajesz kotu prawie rok antyb. Jeśli od 3,01,2006 to ledwo zaczęłaś leczenie. Efekty zobaczysz po 24-48 godzinach.
oczywiscie, ze pomylilam.. od 31.12.05. Pierwszy raz dostala antybiotyk w zastrzyku u panstwa w klinice, niestety dalej jest osowiala.. i dodatkowo zaczyna mi kichac.. nie wiem czy sie przy okazji nie przeziebila ... moge jej dac dodatkowo rutinoscorbin ??
może Pani jej podać ale najlepiej pokazać kota do kontroli
Wlasnie problem polegal na tym, ze jestem z nia poza granicami kraju i nie mam jak isc do kontroli. Ale dzisiaj zdecydowanie sytuacja sie poprawila, zrobila mi awanture domagajac sie jedzenia co oznacza, ze humor jej wrocil. Masle, ze nalozyl sie antybiotyk, stres zwiazany z podroza oraz zmiana jedzonka. Ale bardzo dziekuje za szybka odpowiedz Pozdrawiam
-
- Informacje
-