Mam problem tak jak w temacie. Od weta dostałam Aniprazol, wiem, że to skuteczny lek ale 3 moje kocie panienki ładnie go łykają a czwarta bardzo po nim wymiotuje. Ona mi zresztą wymiotowała też i po innych tabletkach, dlatego do tej pory stosowałam u niej Stronghold.
Czy jest coś innego, równie skutecznego ale w zastrzyku lub w kroplach na kark
Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem co robić (wetka twierdzi, że zastrzyki są tylko na tasiemce )
Włosogłówka - czym wytłuc?
Na kark jest Profender, ale niestety nie powiem Ci czy skutecznie usunie włosogłówkę
To wiem ale na ulotce producent nic nie wspomina o włosogłówce. W tej chwili podaję swojej Szkrabce Aniprazol i nic nie daję jej do jedzenia przez jakieś 2 godziny od podania leku (no i wczoraj pawika nie było) Poprzednimi razami to w nagrodę po gorzkiej pigułce dostawały jakiś smakołyk, no i właśnie Szkrabka puszczała piękne pawiki, reszta kociarstwa cofki nie miała Zobaczymy może dzisiaj też się udaDamaKier pisze:Na kark jest Profender, ale niestety nie powiem Ci czy skutecznie usunie włosogłówkę
-
- Informacje
-