Witam,
czy jest w polsce klinika wykonujaca leczenie metoda artroskopowa przy matrwicy chrzestno kostnej glowy kosci ramieniowej?
jesli tak i jesli nie jedna to ktora panstwo polecacie? moze ar we wroclawiu?
bardzo prosze o mozliwie szybka odpowiedz i z gory dziekuje.
artroskopia
Witam
AR we Wrocławiu na pewno robi badania metoda artroskopową-to z ich strony:
Pracownia chirurgii i ortopedii endoskopowej jest miejscem wziernikowania takich organów jak: stawy, nos, ucho, krtań (dychawica świszcząca), przełyk (niedrożności), żołądek, jelita (ciała obce, nowotwory). Uzyskiwany na ekranie obraz jest zapisywany cyfrowo i stanowi dokumentacje kliniczną oraz materiał szkoleniowy i naukowy. Posiadamy zestawy narzędzi do realizacji zabiegów techniką laparoskopową i artroskopową, zmniejszających urazowość operacji i skracających czas powrotu do zdrowia.
Najlepiej zadzwoń bezpośrednio do pracowni i o wszystko wypytaj-kto robi, jak i co - wtedy łatwiej odnajdziesz kogoś kto coś takiego przeszedł i moze ocenić czy był zadowolony czy nie i u kogo to robił.
Pozdrawiam
AR we Wrocławiu na pewno robi badania metoda artroskopową-to z ich strony:
Pracownia chirurgii i ortopedii endoskopowej jest miejscem wziernikowania takich organów jak: stawy, nos, ucho, krtań (dychawica świszcząca), przełyk (niedrożności), żołądek, jelita (ciała obce, nowotwory). Uzyskiwany na ekranie obraz jest zapisywany cyfrowo i stanowi dokumentacje kliniczną oraz materiał szkoleniowy i naukowy. Posiadamy zestawy narzędzi do realizacji zabiegów techniką laparoskopową i artroskopową, zmniejszających urazowość operacji i skracających czas powrotu do zdrowia.
Najlepiej zadzwoń bezpośrednio do pracowni i o wszystko wypytaj-kto robi, jak i co - wtedy łatwiej odnajdziesz kogoś kto coś takiego przeszedł i moze ocenić czy był zadowolony czy nie i u kogo to robił.
Pozdrawiam
nietety Wrocław tego nie robi ale są na śląsku wybitni specjaliści z tej dziedziny i robią to, mają rewelacyjny sprzęt ( byłem na ich szkoleniu) na pewno podadzą to we Wrocławiu gdzie oni są gdyż tam byłem na szkoleniu właśnie z artroskopii przez nich organizowanym.
dziekuje za odpowiedzi
do Wrocławia dzwonilem, nie wykonuja takich operacji, ale skierowali mnie do Olsztyna.
podobno tez w czechach jest dobra klinika w brnie.... wiecie cos o niej?
do Wrocławia dzwonilem, nie wykonuja takich operacji, ale skierowali mnie do Olsztyna.
podobno tez w czechach jest dobra klinika w brnie.... wiecie cos o niej?