Cardisure 5mg
Jeśli ktoś używa z Was tego leku to proszę powiedzcie ile on kosztuje a Waszych wetów bo kilka miesięcy temu płaciłem za niego 20 zł za listek 10szt a ostatnio weterynarz policzył 30 zł. Wydaje mi się że to dość duża podwyżka no chyba że teraz wszędzie kosztuje tyle.
Witam,
odszedł od nas nasz ukochany psiak, który kilka miesięcy był leczony kardiologicznie. Między innymi brał Cardisure. Chętnie sprzedam Cardisure 5 mg, 9 blistrów po 10 tabletek, czyli mam 90 tabletek. Termin ważności 02.2018r. Cena 2 zł za 1 tabletkę. Możliwy kontakt tel 695455131 Pozdrawiam
odszedł od nas nasz ukochany psiak, który kilka miesięcy był leczony kardiologicznie. Między innymi brał Cardisure. Chętnie sprzedam Cardisure 5 mg, 9 blistrów po 10 tabletek, czyli mam 90 tabletek. Termin ważności 02.2018r. Cena 2 zł za 1 tabletkę. Możliwy kontakt tel 695455131 Pozdrawiam
Witam. Czy mogę prosić o podanie miejscowości w której pan/pani mieszka, bo najprawdopodobniej będzie mi właśnie ten lek potrzebny za jakieś 2 tyg
-
- Informacje
-