chora trzustka
diete zastąpić bytówką będzie ciężko , ale pytaj Roberta
Witam Pana Doktora. Pisze z nadzieja , że odpowie mi Pan do poniedziałku. Moja Dianka niby wszystko ok, ale w piatek po rannej porcji jedzenia ( po ok 4 godzinach) zwymiotowała raz . Dostała popołudniu troche swojej karmy i wieczorem znowu troszkę zwymiotowała. W nocy było dobrze. W sobote tez az do wieczora. Po zjedzeniu ostaniej porcji jedzenia(musimy jej dawkowac ze wzgledu na trzustke) myślelismy , że ok a tu po 6 godzinach ona znowu zwymiotowała. Biegunki nie ma , zaparc tez nie. Sprawia wrazenie , ze nic jej nie jest. Rozrabia tak jak zawsze. Nie wiem czy np. stres podczas sylwestra mógł sie do tego przyczynic , ale minał juz tydzień od sylwestra wiec chyba to nie to. W poniedziałek jak jej nie przejdzie idziemy do wet.
Co moze być tego powodem?
Co moze być tego powodem?
niestety nie podpowiem, nalezy dokładnie zbadać psa.
-
dawać więcej jedzenia. a na mięśnie nie ma nic lepszego niż ruch
-
Niech wraca do zdrowia. U mojego syna dwa miesiące temu odeszła 7-letnia onka zanim zdążyła brać enzymy trzustkowe których nie miała nic jak wykazały badania.
To przykre,smutne, ale dlaczego lekarz zorientował się za pózno? Chociaz u nas tez lekarz leczył ją na jelita, dopiero po zmianie lekarza na pierwszej wizycie powiedział, że te objawy wskazują na tzrustkę i zlecił dodatkowo badanie jedno jedyne, które to potwierdziły. Całe szczęscie,że tam poszłam niby tylko zwazyć i gdyby mnie nie zagadał to pewnie też by jej juz nie było. UMARŁA BY Z GŁODU . Wolę o tym nie mysleć.
-
ogromnie się cieszymy:) oby tak dalej!
Witam
Mój piez też ma zdiagnozowaną niewydolnośc i od dziś ma jadac gotowaną rybę z ziemniakami i warzywami + amylan . Kiedyś gdzieś słyszałam że psy nie trawią ziemniaków, co Wy na to?
Mój piez też ma zdiagnozowaną niewydolnośc i od dziś ma jadac gotowaną rybę z ziemniakami i warzywami + amylan . Kiedyś gdzieś słyszałam że psy nie trawią ziemniaków, co Wy na to?
-
- Informacje
-