Choroba maniera?

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

PaniMx

25 czerwca 2015, 21:24

Psiak ma codziennie lub 2 x dziennie "ataki".Pierwsza 1-2 h chowa sie i lezy, po czym zaczyna ciezko oddychac, dyszec , drżą mu uszy i cala głowa -podczas lezenia "przedatakowego" tez.Jeśli wstaje podczas "ataku" co zaczeło mu się zdarzac od miesiaca ze wstaje, rozjezdaja mu się łapy, chwieje się, mordka mu opada na doł.Od marca te ataki ma bardzo nasilone, teraz się tez wydłuzyły i nasiliły.Bierze luminal 100 mg do tego tydzien temu miał badanie rtg wyszła ciezka dysplazja.Weterynarze wysyłają nas do Wrocławia z Słupska jestesmy.Nie mam mozliwosci jechac z nim ponad 500 km, a juz powoli odchodze sama od zmysłow.Wszystkie badania ktore mozemy robic, robimy i nic.No nie takie nic ta dysplazja jeszcze doszła a nie ma nic wspolnego z atakami.
Mam prosbe, jesli przeczyta moj post ktos kto ma psiaka z choroba maniera prosiłabym o kontakt na priv.
Mam kilka filmikow z jego "atakow".
SleepingSun

25 czerwca 2015, 21:28

wrzuć filmik na youtuba i linka na forum, doktor na pewno zerknie.
PaniMx

25 czerwca 2015, 21:46

SleepingSun pisze:wrzuć filmik na youtuba i linka na forum, doktor na pewno zerknie.
Doktor z forum juz widzial
ODPOWIEDZ
  • Informacje