Mogę poprosić o maila? jeszcze raz Ci dziękuję
I w nocy znowu się drapał,od rana Trovet Hypo i zero drapania.Okazało się że mąż poczęstował go wczoraj kawalkiem sera zoltego. Aktualnie zero świądu,ale kto wie co będzie za godzinę.Scisła dieta,nie ma przebacz i wielkie oczydła nie pomogą choć serce się kraje gdy tak stoi i patrzy
czy to alergia?
zapomniałam dodać,że uszy czyste,rano byliśmy u lekarza,nic nie wskazuje na stan zapalny,uszy nie są cieplejsze,wydzieliny brak,prosiliśmy by pan doktor nie podawał sterydu,poki co nie chcemy go szprycować. Zakroplił mu akryl żel i dicortineff, ten ostatni na zaś,bo zapalenia nie ma,gości ( swierzb/roztocza) też brak.
Moja suczka zawsze jak "chwyci" coś nieodpowiedniego drapie się najbardziej w nocy i nad ranem, tak kompulsywnie, ze ja spać nie mogę Po serze jak najbardziej. Napisz tutaj prywatną wiadomość to podam Ci maila, nie chcę na forum. Chyba,ze zaraz sama spróbuje do Ciebie na privkarobleeeee pisze:Mogę poprosić o maila? jeszcze raz Ci dziękuję
I w nocy znowu się drapał,od rana Trovet Hypo i zero drapania.Okazało się że mąż poczęstował go wczoraj kawalkiem sera zoltego. Aktualnie zero świądu,ale kto wie co będzie za godzinę.Scisła dieta,nie ma przebacz i wielkie oczydła nie pomogą choć serce się kraje gdy tak stoi i patrzy
-
Polecam zmianę pokarmu najlepszy jest purima. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.