czy to alergia?

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

karobleeeee

14 listopada 2014, 11:34

Mogę poprosić o maila? jeszcze raz Ci dziękuję

I w nocy znowu się drapał,od rana Trovet Hypo i zero drapania.Okazało się że mąż poczęstował go wczoraj kawalkiem sera zoltego. Aktualnie zero świądu,ale kto wie co będzie za godzinę.Scisła dieta,nie ma przebacz i wielkie oczydła nie pomogą choć serce się kraje gdy tak stoi i patrzy :D
karobleeeee

14 listopada 2014, 11:39

zapomniałam dodać,że uszy czyste,rano byliśmy u lekarza,nic nie wskazuje na stan zapalny,uszy nie są cieplejsze,wydzieliny brak,prosiliśmy by pan doktor nie podawał sterydu,poki co nie chcemy go szprycować. Zakroplił mu akryl żel i dicortineff, ten ostatni na zaś,bo zapalenia nie ma,gości ( swierzb/roztocza) też brak.
margoqk

14 listopada 2014, 21:54

karobleeeee pisze:Mogę poprosić o maila? jeszcze raz Ci dziękuję

I w nocy znowu się drapał,od rana Trovet Hypo i zero drapania.Okazało się że mąż poczęstował go wczoraj kawalkiem sera zoltego. Aktualnie zero świądu,ale kto wie co będzie za godzinę.Scisła dieta,nie ma przebacz i wielkie oczydła nie pomogą choć serce się kraje gdy tak stoi i patrzy :D
Moja suczka zawsze jak "chwyci" coś nieodpowiedniego drapie się najbardziej w nocy i nad ranem, tak kompulsywnie, ze ja spać nie mogę :( Po serze jak najbardziej. Napisz tutaj prywatną wiadomość to podam Ci maila, nie chcę na forum. Chyba,ze zaraz sama spróbuje do Ciebie na priv
margoqk

14 listopada 2014, 21:58

A dopiero zobaczyłam ,że nie jesteś zarejestrowana to nie wyslę do Ciebie.
goszPtosz1

06 grudnia 2014, 13:06

Polecam zmianę pokarmu najlepszy jest purima. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.
ODPOWIEDZ
  • Informacje