odejście psa
Boję się uspać mojego psa jest chory nie ma nadzieji.Słyszałam ze jest taka tabletka że można podać w domu.Wtedy położyłabym się z nim i czekała aż zgasnie a on czuł by moją obecność w ostatniej chwili....Słyszeliście cos o tym?
Niestety taka jest kolej rzeczy wszyscy kiedyś odejdziemy , lepiej jest uśpić psa niż przedłużać jego cierpienie bo się boimy. To takie moim zdaniem troche egoistyczne podejście. O tabletkach nie słyszłam ale możesz poprosić weta żeby podał psu zastrzyk w domu to dośc powszechnie stosowana metoda a dla zwierzaka większy komfort.
Odejscie kazdego psiego przyjaciela jest dla nas bardzo bolesnym przeżyciem. To jednak wet i my musimy zdecydować kiedy nalezy to zrobić, aby nasz przyjaciel nie cierpiał.
Tabletek powodujących uśpienie pieska nie ma, musi to być wykonane pod kontrolą lekarza weterynarii specjalnym zastrzykiem.
Przy każdym piesku, który odchodził w mojej hodowli zawsze byłam do końca trzymajac go blisko siebie, każdy tez usypiany był w domu.
Jesli tak bardzo chcesz byc ze swoim pieskiem do końca załatw ze swoim weterynarzem aby uspił Ci pieska w domu.
Tabletek powodujących uśpienie pieska nie ma, musi to być wykonane pod kontrolą lekarza weterynarii specjalnym zastrzykiem.
Przy każdym piesku, który odchodził w mojej hodowli zawsze byłam do końca trzymajac go blisko siebie, każdy tez usypiany był w domu.
Jesli tak bardzo chcesz byc ze swoim pieskiem do końca załatw ze swoim weterynarzem aby uspił Ci pieska w domu.
nie ma tabletek usypiających psa. Są tabletki uspokajające , które podaje się psu celem łagodniejszego psychicznej reakcji na obecność lekarza. Usypia się zaś zastrzykiem. Może to TYLKO zrobić lekarz.
-
- Informacje
-