zapalenie pecherza moczowego?
czy przeziebienie? bo moja roczna sunia mini czesto oddaje mocz ale kolor jest normalny, bez sladow krwi,i bez ostrego zapachu,siedziala dluzszy czas na zimnnej posadzce w korytArzu ,czy profilakt.furagin moge podac i ile,wazy 2,5 kg i ma roczek
profilaktycznie to zbadaj mocz nie podaj zwierzęciu w cieemno chemioterapeutyków. Biopreparaty tak ale nie chemioterapeutyki.
Panie Jarku zbadalam jej mocz, ale ma teraz cieczke wiec tak wygladaja jej wyniki
krwinki biale 1-3 w pw
skladn.mineralne:
b.liczne fosforany amonowo-magnezowe i niel. fosforany bezpot.
sg 1.015
blo 2+
uro 0.2
ph 7.5
P.jarku prosze o opinie
krwinki biale 1-3 w pw
skladn.mineralne:
b.liczne fosforany amonowo-magnezowe i niel. fosforany bezpot.
sg 1.015
blo 2+
uro 0.2
ph 7.5
P.jarku prosze o opinie
szcątkowe niedokładne i w ogóle nie widzę tej cieczki po wynikach. Mocz za lekki złe pH i za dużo krystaloidów, ale te wyniki wydają sie niekompletne.
P.Jarku, od poczatku napisze wyniki moczu malej
nablonki :pl-poj
krwinki biale: 1-3 w pw
krwinki czerwone 15-20/ma cieczke/
skladniki mineralne:
b.liczne fosforany amonowo-maggnez.i niel.fosforany bezpotasowe glu-negat
bil-negat
ket-trace
sg 1.015
blo 2+
ph 7.5
pro-negat
uro- 0,2 nit -negat
leu- negat.
to z laboratorium ""ludzkiego"" wyniki poniewaz tu w Swinoujsciu nie ma Kliniki,a szkoda.........
Pozdrowienia
Majka i jej pinczerka Mika
nablonki :pl-poj
krwinki biale: 1-3 w pw
krwinki czerwone 15-20/ma cieczke/
skladniki mineralne:
b.liczne fosforany amonowo-maggnez.i niel.fosforany bezpotasowe glu-negat
bil-negat
ket-trace
sg 1.015
blo 2+
ph 7.5
pro-negat
uro- 0,2 nit -negat
leu- negat.
to z laboratorium ""ludzkiego"" wyniki poniewaz tu w Swinoujsciu nie ma Kliniki,a szkoda.........
Pozdrowienia
Majka i jej pinczerka Mika
nie widzę tu nicniepokojącego zwłaszcza przy cieczce. Po cieczce proszę wykonać kontrolę i powinny te żmiany w wyniku ustąpić tzn. pH, Erytrocyty, krystaloidy.
Bardzo mi sie pana rady podobaja:) to bardzo mile ze udziela pan pomocy i opinii swojej z dobrego serca
i musze przyznac ze jest pan bardzo przystojny jak wskazuje na to zdjecie
i wydaje mi sie ze inne panie tez tak mysla pozdrawiam serdecznie
Inne panie znają doktora Jarka nie tylko ze zdjęcia, ale osobiście i w pełni potwierdzają to co napisałaś. .Niunia345678909 pisze:Bardzo mi sie pana rady podobaja:) to bardzo mile ze udziela pan pomocy i opinii swojej z dobrego serca
Ata bo Ci uszów natrę wiesz , że to nieprawda a poza tym nie ma to znaczenia. DZiękuję za słowa uznania one są najlepszą Waszą zapłatą. Człowiek się cieszy jeśli docenią jego pracę . To daje siłę aby robic to dalej. DZiękuję jeszcze raz.