Kołysanka dla kota
szukałam w internecie kołysanki dla kota, ale zobaczyłam na swoim kocie, że gdy śpiewałam ,,Pada śnieg" na troszkę wyższych tona mojej kotce zaczeły się kleić oczka i zasnęła. Proszę, sprawdźcie to na swoim kocie i napiszcie do mnie wyniki. Jestem bardzo ciekawa czy nią naprawdę można ululać kotka do snu.
-
Mój właśnie też nie reaguje niestety ;/
-
Śpiewałam 3 różne kołysanki i kot mnie olał Woli spać wtedy kiedy sam zdecyduje
-
Jak ja coś śpiewam, zwłaszcza wysoko, to moja kocica próbuje zjeść mi twarz. Dotyczy to innych domowych wokalistów, gości też. Na głośną rozmowę przez telefon reaguje podobnie.
moje koty kiedyś reagowały na jedną melodyjkę z telefonu. Za każdym razem zbiegały się i kleiły do telefonu.
-
ale ze kołysanka dla kota? sam nie umie?Puficzek pisze:szukałam w internecie kołysanki dla kota, ale zobaczyłam na swoim kocie, że gdy śpiewałam ,,Pada śnieg" na troszkę wyższych tona mojej kotce zaczeły się kleić oczka i zasnęła. Proszę, sprawdźcie to na swoim kocie i napiszcie do mnie wyniki. Jestem bardzo ciekawa czy nią naprawdę można ululać kotka do snu.
-
- Informacje
-