http://allegro.pl/duuuzy-jedyny-taki-na ... 39328.html
no to zobaczymy czy jest zapotrzebowanie na takie duże drapaki
Drapak własnej roboty :)
- Furia i Afera
Super pomysł i wykonanie.
Mam nadzieję, że dłuuuugo będzie służył.
Mam nadzieję, że dłuuuugo będzie służył.
- Furia i Afera
Asiu Kochana, u mnie jak zwykle stara bida czyli praca - dom, dom - praca!
Byliśmy na długi weekend w Borównej, skąd pochodzą dziewczyny, więc wyszalały się za wszystkie czasy może uda mi się jutro wrzucić jakieś fotki.
A u Was?
Buziaki najsłodsze dla całej Twojej rodzinki!!!
Byliśmy na długi weekend w Borównej, skąd pochodzą dziewczyny, więc wyszalały się za wszystkie czasy może uda mi się jutro wrzucić jakieś fotki.
A u Was?
Buziaki najsłodsze dla całej Twojej rodzinki!!!
Rozumiem, rozumiem...Furia i Afera pisze:Asiu Kochana, u mnie jak zwykle stara bida czyli praca - dom, dom - praca!
Czekam niecierpliwie na fotki z Borownej
A u nas...No cóz, tez niewiele nowego...
Jak zapewne wiesz ( a moze nie )moja Myszka od ponad pół roku choruje na brzuszek. Najprawdopodobniej to eozynofilowe zapalenie zołądka i jelit. Objawia sie to ciagłymi wymiotami, utratą wagi ciała...
"Jedzie " na sterydzie, który dostaje co 2-3 tygodnie. Wtedy ma apetyt. Gdy steryd przestaje działac zaczyna wymiotować kilka razy dziennie, nie ma apetytu...Serce sie kraje... Ma też lekką niewydolnosć watroby ( pewnie spowodowana tymi hormonami). Kocham ja bardzo...
Ryśki maja sie dobrze. Rysiek to najsłodsza kocia ciapa na świecie , uwielbiam go! Rysia to prawdziwa dystyngowana arystokratka kochajaca ludzkich facetów...Jest faworytą mojego Krzysia Gdybys usłyszała, jak oni ze soba rozmawiają!
Asiu, ucałuj ode mnie Blondyny i ....Męża-przystojniaka
- Furia i Afera
Asieńko tak mi przykro z powodu Królewny Myszki - kurcze, jak nie urok to sraczka! Trzymam za nią mocno kciuki i głeboko wierze, że będzie tylko lepiej!!!
Dobrze, że Królowa Rysia i Książę Rysio mają się dobrze Z resztą cała trójka ma u Was jak w niebie, bo to pewnie najbardziej rozpieszczana trójka pod słońcem
A jak synuś - przystojniak? Wciąż wojuje w Krakowie?
Ucałowane, mąż również a Ty uściskaj swojego mena najmocniej jak potrafisz!
PS. Fotki wrzucę zaraz do linku dziewczyn
Dobrze, że Królowa Rysia i Książę Rysio mają się dobrze Z resztą cała trójka ma u Was jak w niebie, bo to pewnie najbardziej rozpieszczana trójka pod słońcem
A jak synuś - przystojniak? Wciąż wojuje w Krakowie?
Ucałowane, mąż również a Ty uściskaj swojego mena najmocniej jak potrafisz!
PS. Fotki wrzucę zaraz do linku dziewczyn
Cos tam wojuje, wojuje Idzie mu srednio z nauka, ale mam nadzieje,ze da rade z...poprawkamiFuria i Afera pisze:A jak synuś - przystojniak? Wciąż wojuje w Krakowie?
No!Furia i Afera pisze:ucałowane, mąż również a Ty uściskaj swojego mena najmocniej jak potrafisz!
Mój Krzys własnie przed chwilą... wycałowany ( troche niezadowolony, bo własnie leci mecz Legia-Steaua Bukareszt. O! No i strata bramki . Choć my: Wisła i WKS Śląsk przecież nie przepadamy za Legią )
Juz lecę obejrzeć!Furia i Afera pisze:PS. Fotki wrzucę zaraz do linku dziewczyn
- Furia i Afera
Arek też mecz za meczem wczoraj oglądał - ech te chłopy
Ja padłam jak długa, bo dziś do pracy jak zwykle wstałam, na szczęście już czwartek
Ja padłam jak długa, bo dziś do pracy jak zwykle wstałam, na szczęście już czwartek
hej.czytam post z zaciekawieniem bo sama zastanawiałam się nad opcją zrób to sam, bo ceny w sklepach szalone.ale zastanawiam się czy nie wyszłoby taniej i szybciej, jeśli rurki kartonowe z palikiem drewnianym w środku owinięte sznurem, jeśli zastąpilibyśmy zwykłym kawałkiem gałęzi drzewa, uzyskanego np podczas wycinki miejskich drzew lub działkowych.poza tym nie trzeba ich owijac bo maja korę- czyli naturalny drapak pozdrawiam
-
- Informacje
-