Kot śmiesznie się bawi :)

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Zefirinka

10 marca 2010, 09:42

Witam :) Mam prawie 5 m-czną kotkę rasy Maine Coon. Zauważyłam, że ostatnio dosyć śmiesznie zaczęła się ze mną bawić. Powiem nawet, że prawie jak mały piesek. Kiedy klaszcze w ręce to ona ucieka, chowa się i tak śmiesznie mrauczy (no bo nie miauczy) :) Potem podbiega do mnie, zaczepia i znowu ucieka, gdzieś za fotel czy pod łóżko, zaraz znowu wysunie łepek i trzeba ją ganiać. Więc jestem ciekawa czy koty tak się bawią (bo to mój pierwszy) czy ona jest po prostu taka pokręcona :lol: myślałam na początku, że może się boi ale potem jak się po szaleństwach uspokoi to przychodzi do mnie i zachowuje się już "normalnie" :D Tak wogóle to ona codziennie rano i wieczorem ma swoje zwariowane chwile, biega jak torpeda z pokoju do pokoju gdzie prawie nie wyrabia się na zakrętach :), skacze, fika, odbija się od wszystkiego. Czy ktoś ma podobnie? Dziękuję za odpowiedzi
Awatar użytkownika
Esme

10 marca 2010, 10:51

To całkiem normalne. Mój Rudzielec póki był sam, to codziennie mnie katował taką zabawą w chowanego i w berka, rano i wieczorem. Teraz na szczęscie bawią się razem i ja już nie musze sie tak angażowac. Bez wyrzutów sumienia mogę wieczorem np. poczytac ksiażkę :wink:
dorota pankiewicz
Lokalizacja:Warszawa - Żoliborz Hotel dla Kotów MALUTKI www.malutki.dl.pl
Kontakt:

27 marca 2010, 20:08

masz zdrowego, wesołego i normalnego kotka. :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje