koty-w jak niskiej temperaturze mogą spać
-
- Kontakt:
kot ma 4 miesiące,przebywa w domu ale noce spędza na nieogrzewanej altanie.teraz gdy temperatura spada nocą do -10 niewiem czy niebyłoby lepiej dla kota spać w łazience.zaznaczam że kot przebywa na zewnątrz ok.4 razy dziennie przez pół godziny.
-
- Kontakt:
Nie ryzykowałabym "uda się, albo nie". Zdecydowanie -łazienka. Z tego, co piszesz wynika, że kociątko sypia na altanie w nocy, a jednocześnie wypuszczane jest 4 x dziennie po pół godziny na zewnątrz . Nie rozumiem.
-
- Kontakt:
mój kot odkąd go przyniosłam do domu-śpi na altanie.bywało jóż przecierz zimno w listopadzie i jakoś to zniósł-miałam z nim problem ponieważ zanieczyszczał całe mieszkanie.wolałam sprzątać po nim w jednym pomieszczeniu a nie we wszystkich.ostatnio sypiał w łazience ale gdy mi zrobił conieco na kanapie to za karę znowu poszedł na altanę.w tej chwili jest jóż w łazience bo mi się go żal zrobiło-zaczął kichać i pociąga nosem od sylwestra.
-
- Kontakt:
ma kuwetę i miękkie posłanie na krześle ale wpadki mu się też zdażają.
-
- Informacje
-