kupka poza kuwetą
A gdzie się do tej pory załatwiała? Ja jak "przestawiałam" Felka z załatwiania się na wolnym powietrzu na kuwetę to do niej trochę ziemi wsypałam na żwirek, żeby mu pachniało dotychczasową toaletą. Po kilku dniach już nie było takiej potrzeby, zrozumiał szybciutko.
Może też trzeba znaleźć odpowiednie miejsce dla kuwety, nie zawsze wybrane przez nas miejsce podoba się kotu.
Może też trzeba znaleźć odpowiednie miejsce dla kuwety, nie zawsze wybrane przez nas miejsce podoba się kotu.
Witam, ja swoją kotkę kiedy była jeszcze mała postawiłem w kuwecie i jej łapką wykopałem dołek. Po kilku minutach zrobiła to sama i już wiedziała co w dołku powinno się znaleźć.
-
moje koty zalatwiają się wszedzie gdzie jest cos sypkiego i w kolorach brązu tylko nie do kuwety, np. na talerz z wysypaną bułka tarta, na tace z tytoniem, cokolwiek...
-
Moja kota czasami nie chce się załatwiać do kuwety, takie kocie humorki, wtedy szuka doniczek, gazety, byle tylko nie na gołej podłodze
podobno ilość kuwet w domu powinna = się ilości kotów + 1
ja mam 2 bardzo duże na 3 koty i to się sprawdza (koniec z obsiukanym łóżkiem)
ja mam 2 bardzo duże na 3 koty i to się sprawdza (koniec z obsiukanym łóżkiem)
-
- Informacje
-