Prezent dla miłośniczki kotków.
Moja siostrzenica, podobnie jak ja, jest wielką miłośniczką zwierząt. Od kilku miesięcy posiada własnego kotka, z którego nie spuszcza wzroku. Chciałbym sprawić jej prezent, który bezpośrednio nawiązywałby do kochanego zwierzaka. Myślałem o plakacie, kubku lub koszulce ze zdjęciem kota. Który prezent polecilibyście? Dodam, że mam możliwość otrzymania darmowej koszulki z wybranym zdjęciem, jako długoletni użytkownik serwisu xxxxxxxxxx
-
No jak to, najlepiej drugiego kotka... XD
...
Okej, okej, to nie wszystkich uszczęśliwia >.<
...
Okej, okej, to nie wszystkich uszczęśliwia >.<
Kubek i koszulka są fajnymi prezentami ale jeszcze lepszy chyba byłby plakat/zdjęcie, gdzie siostrzenica jest razem ze swoim kotem. Chętnie bym powiesiła coś takiego na ścianiekajak8 pisze: ↑08 października 2010, 09:26Moja siostrzenica, podobnie jak ja, jest wielką miłośniczką zwierząt. Od kilku miesięcy posiada własnego kotka, z którego nie spuszcza wzroku. Chciałbym sprawić jej prezent, który bezpośrednio nawiązywałby do kochanego zwierzaka. Myślałem o plakacie, kubku lub koszulce ze zdjęciem kota. Który prezent polecilibyście? Dodam, że mam możliwość otrzymania darmowej koszulki z wybranym zdjęciem, jako długoletni użytkownik serwisu xxxxxxxxxx
Cześć Nie chce zaczynać nowego tematu, więc odświeżę ten Moja znajoma ma za kilka tygodni urodziny, a że jest wielkim miłośnikiem kotów zastanawiam się nad czymś tematycznym. Możecie polecić jakieś sprawdzone sposoby? Może jakieś książki, ozdoby?
Hej może jakieś specjalistyczne książki? Dodatki do domu - poduszki z motywem kota, kubek, świeczki w kształcie sierściucha! No albo coś tradycyjnego, typowego dla kobiety, np. bon do spa ALbo jeżeli masz dostęp do jakichś wspólnych zdjęć koleżanki z kotem, no to jakiś album może
Hej. Już po urodzainach udało się zrobić mini album i kilka ozdób do domu, dzięki za pomysłyniaiu pisze: ↑24 lutego 2021, 08:24Hej może jakieś specjalistyczne książki? Dodatki do domu - poduszki z motywem kota, kubek, świeczki w kształcie sierściucha! No albo coś tradycyjnego, typowego dla kobiety, np. bon do spa ALbo jeżeli masz dostęp do jakichś wspólnych zdjęć koleżanki z kotem, no to jakiś album może
-
Ja co roku mam ten problem, najbardziej trafione prezenty to była bluza ze zdjęciem kocura, skarpety z kotkami i kalendarz z kocurami na 12 miesięcy-tylko trzeba dysponować odpowiednią ilością zdjęć i najlepiej datami urodzin kocura itp bo to mocno spersonalizowany prezent.
Tu znajdziesz różne ciekawe rzeczy jesli chodzi o kociaki https://3kocieprzygody.pl/blog/ Warto tez poczytac blog, bardzo ciekawie opisane różne sytuacje jakie moga sie kotu przydarzyc
-
- Informacje
-