***URODZINKI POLCI ***
- Kasia i Maniuś
Maniuś: lekarz stwierdził 15 maj 2007r, ja po jego zachowaniach raczej 1 czerwiec 2007, która nie wiem
Kasia i Maniuś pisze: Maniuś: lekarz stwierdził 15 maj 2007r, ja po jego zachowaniach raczej 1 czerwiec 2007, która nie wiem
I jeden i drugi miesiąc superowy. Ja bym wylosował lub wybrał złoty środek Albo obchodził urodziny przez dwa miesiące
- Kasia i Maniuś
Ups, sorki za fopa
Z okazji urodzin najlepszego miziania pod słońcem dla Jusi i Dyzia
Ja chyba wybiorę 1 czerwca w końcu wszyscy zawsze jesteśmy dziećmi
Z okazji urodzin najlepszego miziania pod słońcem dla Jusi i Dyzia
Ja chyba wybiorę 1 czerwca w końcu wszyscy zawsze jesteśmy dziećmi
Jusiu i Dyziu - MP4 razem ze swoją panią również życzą
Wam wszystkiego najlepszego!
Wam wszystkiego najlepszego!
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2008, 08:42 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 1 raz.
Amiko, przesłaniem były kwiatki - jeden dla Jusi, drugi dla Dyzia.Amika pisze:Izuniu, ale ja widzę tylko MP2 z kwiatkami, a gdzie reszta się podziała
Ale jeżeli Jubilaci życzą sobie od całej empeczwórki - proszę bardzo
A ode mnie piąty
Żałuję ze nie sledzilam regularnie co sie dzieje na forum podczas chorobska, i ze nie moglam zlozyc Kociakom życzen:/ ale i tak życze im jak najlepiej WSZYSTKIM. Przede wszystkim zdrowia, bo ono i u ludzi i u kotow najwazniejsze.
Moja Kiciunia bardzo niedlugo , bo 1 maja, bedzie miala roczek. To data umowna bo moze jest nawet z polowy kwietnia, ale w ksiazeczce ma 1 maj wiec niech bedzie. a swoja droga nie moge uwierzyc ze juz ja mam prawie rok. wcale mi sie nie znudzilo- i chyba nigdy sie nie znudzi, patrzenie na jej sliczna kocia mordke:)
Moja Kiciunia bardzo niedlugo , bo 1 maja, bedzie miala roczek. To data umowna bo moze jest nawet z polowy kwietnia, ale w ksiazeczce ma 1 maj wiec niech bedzie. a swoja droga nie moge uwierzyc ze juz ja mam prawie rok. wcale mi sie nie znudzilo- i chyba nigdy sie nie znudzi, patrzenie na jej sliczna kocia mordke:)
Ciociu Amiko, Dyziu i Jusiu - w imieniu Pucusia bardzo Wam dziękuję za piękne życzenia
Duża stara się jak może być wyrozumiała, a reszta towarzystwa żyje z Pucusiem w zgodzie
Duża stara się jak może być wyrozumiała, a reszta towarzystwa żyje z Pucusiem w zgodzie
-
- Informacje
-