wyposażenie pokoju
Hej! Zastanawiałam się z mężem nad wyposażeniem pokoju dla kota, a właściwie na kocie rzeczy. Mamy dość dużą hodowlę i przez te wszystkie lata sporo się nagromadziło Chodzi o takie duże szafy, gdzie zmieścilibyśmy wszystkie zabawki, ale tak żeby wyglądało to gustownie i z klasą. Nasze mieszkanie przechodzi małą metamorfozę i liczę, że za jakiś czas będzie klasycznie eleganckie. Szczególnie z meblami tego typu na przykładxxxxxxxxx . Co myślicie?
-
O jakiej stronie mówisz?Plomba23 pisze:Świetna stronka z meblami. Myślę, że można im zaufać. Wizualizacje mają świetne. Naprawdę.
Dokładnie.
Fajne rozwiązania można wykombinować właśnie z podwieszanym sufitem. Akurat są bardzo fajne wizualizacje dostępne z wystaw kocich. Akurat ja byłem na takiej wystawie w zaszłym półroczu, która miała miejsce w Bratysławie.
A co do miejsc, gdzie można znaleźć konkretne wizualizacje, to moim zdaniem wystarczy dobrze poszukać w wyszukiwarkach.
Fajne rozwiązania można wykombinować właśnie z podwieszanym sufitem. Akurat są bardzo fajne wizualizacje dostępne z wystaw kocich. Akurat ja byłem na takiej wystawie w zaszłym półroczu, która miała miejsce w Bratysławie.
A co do miejsc, gdzie można znaleźć konkretne wizualizacje, to moim zdaniem wystarczy dobrze poszukać w wyszukiwarkach.
-
- Informacje
-