zmiany w wyglądzie kocicy

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Magoha

24 sierpnia 2008, 17:42

HM... Piszę bo może ktoś umie odpowiedzieć mi na pytanie. Czy to możliwe aby w ciągu roku, trzy lata z hakiem po sterylizacji u czteroletniej kocicy, mogły wystapić zmiany w wyglądzie: gęstsza sierść, zamiana koloru oczu, tycie (to wiem, ze jest mozliwe) i wybarwienie sierści tzn. znikła mała kilkuwłosowa plamka na brzuszku. Kota nie widziałam rok. Weterynarz stwierdził, że miała jakieś wewętrzne obrażenia, gdy uciekla i to dlatego ma np zółtsze oczy. Ale kolor nadal utrzymuje się no i te inne zmiany. Kot po powrocie poznał otoczenie - mieszkanie i od razu wiedział co gdzie jest.
Kocica jest czarna z malutką plamką na piersi. Czarnych kotów jest sporo... :( M*
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2008, 11:35 przez Magoha, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

24 sierpnia 2008, 17:48

wiem że to niebędzie niestety pocieszajace ale możliwe że to inny kot.chociaż jeżeli cię poznał i nieuciaka smakuje mu karma którą mu dajesz(bo przecież nie wszystki koty jedzą to samo :wink: )to szanse że ten kot niejest obcy się zwiększają.
ODPOWIEDZ
  • Informacje