żwirki sylikonowe

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

DamaKier
Kontakt:

03 stycznia 2007, 22:45

Pięknie dziękuję 8)

Pozdrawiam

Ania i koty
szylkretka

16 lutego 2007, 00:47

Witam.
Od kilku dni stosuje sylikonowego Hiltona,i jak narazie jestesmy zadowoleni,tzn ja, ze nie musze kilka razy dziennie wyrzucac brylek a moje koty tez sa widocznie happy bo od razu zostawily w nim swoj slad :D
po 1. nie pyli! bo po zwyklym Benku albo Hiltonie miala kafelki obok kuwety siwe!!! :/
po 2. nie roznosi sie,a moje koty byly mistrzami w wynoszeniu zwirku na mieszkanie,zwlaszcza jak nie bylo "wycieraczki" przy kuwecie
po 3. faktycznie pochlania zapachy,tylko jeszcze nie wiem na jak dlugo starczy
dosypuje codziennie neutralizatora zapachow.

Wlasnie chcialam zamowic dla znajomej kotki Hiltona sylikonowego i z żalem stwierdzilam ze nie ma go w sklepie Krakvetu :( i tu pytanie czy jeszcze bedzie mozna go zakupic?bo w marketach najatniej widzialam po 18 zl!!! a tutaj kosztowal niecale 14 zl:)
DamaKier
Kontakt:

17 lutego 2007, 21:54

Ja rozważam czy przypadkiem nie skusić się na silikonowy żwirek (na początku Hiltona, bo jest najtańszy i w razie bojkotu będzie łatwiej odżałować, a później ew. Kocie Sekrety), choć sama nie wiem czy przypadkiem nie będzie to niewypal i obawiam się rekacji kotów.
Awatar użytkownika
Śliwka
Kontakt:

17 lutego 2007, 22:29

Ja też jestem zainteresowana tym żwirkiem Hiltona. Znajoma mi go gorąco poleca, no i właśnie w Krakvecie był tak tani, a teraz go nie ma. Podobno ma być w przyszłym tygoniu, a ja złożyłam już zamówienie w piątek... Trudno będe musiała zapłacić te 20zł w zwykłym sklepie, bo bardzo chcę wypróbować ten żwirek. :lol:
ODPOWIEDZ
  • Informacje