Dzień dobry,
jestem właścicielem dwóch szczeniaków i poszukuje mebli, które wytrzymają ich zabawy a przy tym będę ładne i funkcjonalne. Macie coś sprawdzonego?
Z góry dziękuję za każdą pomoc
Meble do domu ze zwierzakami
Moderatorzy:Robert A., Jarek, Marek
- minigwen0j
Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym obszarze tematycznym. Nie będę w stanie pomóc...
-
Przy zwierzaku warto dobrze zabezpieczyć meble. Wiele z skutecznych preparatów możecie znaleźć na https://e-mcklein.pl/ i to do czyszczenia jak i konserwacji
Hej, wydaje mi się, że w przypadku szczeniaków lepiej kupić coś czego nie będzie po prostu szkoda, gdy pieski to zniszczą. Zacznij od pierwszych dni w nowym domu prawidłowe szkolenie, to meble wytrzymają dłużej
Dzień dobry!
Poza dobraniem takich mebli gorąco polecamy szkolenie pupili od najmłodszych lat, aby uniknąć niszczenia wyposażenia domu. Warto zainteresować się odpowiednimi zabawkami, które skutecznie odwrócą uwagę szczeniąt i rozładują nadmiar energii. Dodatkowo można rozważyć stosowanie klatki kenelowej wraz z odpowiednim szkoleniem.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Vet4u
Poza dobraniem takich mebli gorąco polecamy szkolenie pupili od najmłodszych lat, aby uniknąć niszczenia wyposażenia domu. Warto zainteresować się odpowiednimi zabawkami, które skutecznie odwrócą uwagę szczeniąt i rozładują nadmiar energii. Dodatkowo można rozważyć stosowanie klatki kenelowej wraz z odpowiednim szkoleniem.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Vet4u
-
- Informacje
-