Witam. Moj 7 miesięczny kocurek gdy wchodzi do kuwety najpierw się załatwia a potem strasznie drapie kuwetę, myślałem ze może ściera paznokcie ale jak mu sam zakopie to od razu wychodzi, może kuweta jest za mała dla niego ? mam tą: http://allegro.pl/yarro-kuweta-ecoline- ... 56402.html
Kotek to perski z norweskim leśnym wiec nie należny do najmniejszych.
Ścieranie pazurkow?
Nie! To nie ostrzenie pazurków! On po prostu nie umie zakopać swoich odchodów Ot, ciapa Dwa z moich trzech kotów też takie są . I wielkośc kuwety nie ma tu znaczenia.
Jesli dzieje sie to w nocy, niezła jazda, prawda ? Cała rodzina postawiona na nogi
Jesli dzieje sie to w nocy, niezła jazda, prawda ? Cała rodzina postawiona na nogi
- Furia i Afera
A u nas Furia skrzętnie zakopuje (drapiąc wszędzie) kupkę, natomiast Afera jakoś nie przepada za zakopywaniem - czasem Furia idzie po niej do kuwety i zakupuje to co afera zostawiła
Obydwie za to próbują zakopać resztę jedzenie, które nie zjazdy pokazując mi, żebym to zabrała, bo one już jeść nie będą
Obydwie za to próbują zakopać resztę jedzenie, które nie zjazdy pokazując mi, żebym to zabrała, bo one już jeść nie będą
-
- Informacje
-